Κεντρική σελίδα ΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

ΜΑΓΙΚΟ ΦΥΤΟ: ΙΠΠΟΦΑΕΣ

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2008

Το Ιπποφαές περιέχει πάνω από 15 υπέρ αντιοξειδωτικές ουσίες και θεωρείται η τέλεια υποστήριξη σε πολλές θεραπείες.
Στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στην σύγχρονη επιστήμη φαρμακευτικές ιδιότητες το Ιπποφαές κατέχει μια από τις πιο διακεκριμένες θέσεις.Το ιπποφαές είναι από τα αρχαιότερα φυτά της γης και προηγείται κατά πολύ της εποχής των παγετώνων. Αυτοφύεται σε μορφή θάμνου στην ευρύτερη περιοχή της Ευρασίας. Στις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου παρατηρήθηκε ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα θεραπεύονταν τρώγοντας τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού και άρχιζε να γυαλίζει τρίχωμα τους, από την παρατήρηση αυτή δόθηκε και η ονομασία του (ίππο -; φάος = άλογο που γυαλίζει). Έτσι άρχισαν να το χρησιμοποιούν και οι στρατιώτες του, μαζί με τον ίδιο για να είναι πιο ισχυροί στις εκστρατείες. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι το χρησιμοποιούσε στις εκστρατείες του και ο Τζέκινς Χάν.

 Το ιπποφαές μνημονεύεται από τον Θεόφραστο, μαθητή του Αριστοτέλη, αλλά κυρίως από τον Διοσκουρίδη τον Αναζαρβέα, πατέρα της φαρμακολογίας.?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /?>

Αναφορές στο Ιπποφαές υπάρχουν στην Θιβετιανή και κινέζικη ιατρική. Από το 1929, όταν για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε βιοχημική ανάλυση των καρπών του φυτού, οι γνώσεις για της φαρμακευτικές ιδιότητες του φυτού συνεχώς αυξάνονται. Πλέον υπάρχει τεκμηριωμένη γνώση (Γερμανία, Ρωσία, Καναδάς, Κίνα, Φιλανδία, Αγγλία, Σουηδία κ.α.) για το ιπποφαές και έχουν αφιερωθεί γιαυτό 5 επιστημονικά συνέδρια. Το έλαιο του φυτού παράγεται από τους καρπούς με την μέθοδο της εκθλίψεως, χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα. Περιέχει περισσότερες από 190 θρεπτικές και βιολογικές ουσίες, αρμονικά δεμένες, γιαυτό το λόγο έχουμε και τα αποτελέσματα που αναφέρονται στην βιβλιογραφία του, αλλά και από την καθημερινή χρήση του. 

Ένα θαυματουργό φυτό

Έχει βρεθεί επίσης ότι:

 • Το επίπεδο βιταμίνης C είναι περίπου 1000% πιο υψηλό από αυτό των πορτοκαλιών, γιαυτό χρησιμοποιείται και σε κρυολογήματα.
 • Σύμφωνα με Ρώσους και Κινέζους επιστήμονες, το Ιπποφαές περιέχει 190 βιοενεργά συστατικά από τα οποία 106 είναι στο έλαιο.
 • Περιέχει σίδηρο, χλωροφύλλη, λυκοπενιο, ζεαξανθίνη, ασταξανθίνη, β-καροτίνη, σελήνιο, χρώμιο, όλο το complex της βιταμίνης Β, και πλήθος άλλων συστατικών.
 • Περιέχει περισσότερα απο 15 υπέραντιοξειδωτικά, είναι η πιο πλούσια πηγή στον κόσμο.
 • Το έλαιο είναι η καλύτερη ενιαία πηγή που είναι γνωστή στον άνθρωπο για τη βιταμίνη Ε, την βιταμίνη C, τη βήτα-καροτίνη, τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα ουσιαστικά αμινοξέα και φλαβονοειδή.
 • Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε (δ-άλφα-tocopherol) είναι 200% υψηλότερο από το έλαιο σίτου, 900% υψηλότερο από το έλαιο καλαμποκιού και 3500% υψηλότερο από το έλαιο σόγιας. Το δ-α-tocopherol είναι η πιο ισχυρή μορφή βιταμινών Ε.
 • Περιέχει το β-σιτοστερόλ, που είναι 3000% πιο δυνατό στην διάσπαση των λιπών απο την χολίνη.
 • Περισσότερο από το ενενήντα τοις εκατό των συνολικών λιπαρών οξέων είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το έλαιο του Ιπποφαές περιέχει (17-20%) ωμέγα-3, (28-30%) ωμέγα-6, (36-40%) ωμέγα-9 και ωμέγα-7. 
 • Το Ιπποφαές περιέχει όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία. 
 • Έχει εξαιρετική συγκέντρωση σε κάλιο. Το έλαιο του Ιπποφαές δεν περιέχει τα μέταλλα που είναι επιβλαβή στο σώμα.
 • Περιεχει όλα τα αμινοξέα.
 • Το ιπποφαές Eubias, απλά καλλιεργείται, δεν είναι αποτέλεσμα εργαστηρίου.
 • Επίσης περιέχει κατά 32% πρωτεΐνη.
 • Αποτελέσματα έδειξαν ότι το έλαιο του είχε μια θεραπευτική αποτελεσματικότητα στον αποχρωματισμό δερμάτων, στις φακίδες, ενάντια της πρόωρης γήρανσης, στην σκλήρυνση του δέρματος, στην απολέπιση, στην ακμή, και στην επαναλαμβανόμενη δερματίτιδα.

Τι καθιστά το Ιπποφαές τόσο πολύτιμο

Λιπαρές ουσίες υψηλής ποιότητας
Το Ιπποφαές περιέχει αιθέρες λιπαρών ουσιών και γλυκερίνη υψηλής ποιότητας, αποτελεί την υψηλότερη πηγή φυτικών λιπαρών οξέων που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα. Οι ποιότητα των λιπαρών οξέων καθορίζεται από την σύσταση των ωμέγα, οι οποία είναι ιδιαίτερα υψηλή χάρη στα λιπαρά των ωμέγα που περιέχει στις σωστές αναλογίες. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να παράγει μόνος του όλα αυτά τα λιπαρά οξέα, έτσι θα πρέπει να χορηγούνται πάντα από το περιβάλλον.

Βιταμίνες και μέταλλα
Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, την ζωτικότητα και την υγεία. Ρυθμίζουν τις σωματικές λειτουργίες και αυξάνουν την αντοχή του οργανισμού στις ασθένειες και το άγχος. Το Ιπποφαές είναι τόσο πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα, που το κάνουν κορυφαίο φυτικό προϊόν. Σε σύγκριση με το Ιπποφαές η συγκέντρωση βιταμινών που προσφέρουν άλλες θρεπτικές πηγές είναι ελάχιστη. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και μια μικρή ανεπάρκεια σε μια μόνο βιταμίνη μπορεί να προκαλέσει έλλειψη ισορροπίας στην υγεία σας. Αυτός είναι ο λόγος που το Ιπποφαές αποτελεί ένα ζωτικό θρεπτικό συμπλήρωμα.

Το Ιπποφαές περιέχει επίσης βιταμίνες του συμπλέγματος B, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. Πολλές φορές, αυτές οι βιταμίνες χαρακτηρίζονται ως αντιαγχωτικές, λόγω της θετικής επίδρασης που έχουν στο νευρικό σύστημα. Το Ιπποφαές είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και σε βιταμίνη Β12, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τους χορτοφάγους καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να την λάβουν από άλλη φυτική τροφή. Επιπλέον το Ιπποφαές περιέχει ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά την βήτα καροτίνη, ουσία η οποία μετατρέπεται σε βιταμίνη Α στον οργανισμό. Η βιταμίνη Α αυξάνει την αντοχή του οργανισμού και βοηθά να διατηρηθεί το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, τα μάτια σε βέλτιστη κατάσταση. Το Ιπποφαές είναι επίσης εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Αυτή η βιταμίνη βοηθά στην βελτίωση της πνευματικής και σωματικής απόδοσης, αυξάνοντας την ζωτικότητα. Περιέχει επίσης σεροτονίνη και 28 ιχνοστοιχεία

Οι βιταμίνες από μόνες τους δεν είναι επαρκείς

Όσο σημαντικές και αν είναι οι βιταμίνες, είναι άνευ αξίας ελλείψει μετάλλων. Είναι γεγονός ότι οι βιταμίνες δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς την βοήθεια των μετάλλων, και αν και ο οργανισμός σας είναι ικανός να παράγει κάποιες βιταμίνες από μόνος του, δεν μπορεί να παράγει ούτε ένα μέταλλο. To Ιπποφαές περιέχει όλα τα μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός σας, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο καθώς και τα περισσότερα ιχνοστοιχεία, όπως χρώμιο, σελήνιο, κάλιο κ.α.

Τα θρεπτικά συμπληρώματα λειτουργούν βέλτιστα μόνο όταν οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχουν είναι τέλεια ισορροπημένα και λαμβάνονται ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος σπουδαιότητας αυτού του ακανθώδες φυτού. Η χρήση του Ιπποφαές είναι ασφαλής και δεν χρειάζεται να συμβουλευτείτε πρώτα τον ιατρό σας, σε αντίθεση με κάποιες βιταμίνες και μέταλλα τα οποία εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα εάν χορηγηθούν εσφαλμένα η χωρίς ιατρική συμβουλή.

Λυκοπένιο
Το Ιπποφαές είναι εξαιρετικά πλούσιο σε λυκοπένιο, μια πορτοκαλί χρωστική ουσία η οποία είναι μέρος των καροτενοειδών. Το λυκοπένιο αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες. Είναι η χρωστική η οποία δίνει στις ντομάτες το κόκκινό τους χρώμα. Τα καροτενοειδή θεωρούνται αντικαρκινική τροφή, καθώς εκτενής μελέτη - στην οποία συμμετείχαν 48.000 άνδρες- κατέδειξε ότι όσοι κατανάλωναν εβδομαδιαίως 10 μερίδες φαγητού που περιλάμβαναν την παραπάνω ομάδα, μείωναν κατά 45% τις πιθανότητές τους να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη.

Το Ιπποφαές περιέχει σημαντικές ποσότητες όλων αυτών των ουσιών. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα για το πόσο ισορροπημένο είναι αυτό το φυτό.

Ζεαξανθίνη

Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του Ιπποφαές είναι η ζεαξανθίνη, μια κίτρινη ουσία η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη στον οργανισμό. Όπως το λυκοπένιο έτσι και η ζεαξανθίνη αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Αυτά τα δυο συστατικά μαζί με το Α και Β-καροτένιο, cryptoxanthin, taraxanthin και phytofluin είναι υπεύθυνα για το κίτρινο- πορτοκαλο -;κοκκινο χρώμα του Ιπποφαούς. Επίσης η ζεαξανθίνη είναι ο μοναδικός τρόπος μακροπρόθεσμης αντιμετώπισης του καταρράκτη και της ωχράς κηλίδας καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Archives of Ophthalmology. Η γεροντική εκφύλιση της ωχράς κηλίδας επηρεάζει άνδρες και γυναίκες συνήθως μετά την ηλικία των 65 ετών και συνήθως επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου, στερώντας από τον ασθενή την κεντρική του όραση. Πολλά άτομα μπορεί να είναι ευάλωτα λόγω γενετικών παραγόντων, ενώ το κάπνισμα είναι γνωστό ότι αυξάνει τον κίνδυνο.

Η ζεαξανθίνη, είναι καροτενοειδή που συντελεί στην πρόληψη της γεροντικής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας προφανώς επιτρέποντας στον οφθαλμό να φιλτράρει το επιβλαβές μικρού κύματος φως και περιορίζοντας άλλες επιβλαβείς επιδράσεις στον αμφιβληστροειδή χιτώνα. Τα άτομα που καταναλώνουν τροφές που περιέχουν ζεαξανθίνη έχουν 35% λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Η εκφύλιση είναι μη αναστρέψιμη και προοδευτικά επιδεινώνεται, στερώντας από τους ασθενείς την κεντρική όρασή τους.

Επίσης ως φαίνεται προστατεύει τα μάτια, επιτρέποντας τους να φιλτράρουν το επιβλαβές, βραχέως μήκους κύματος φως και αναχαιτίζοντας άλλες βλάβες στην ωχρά κηλίδα -; στο κεντρικό τμήμα του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού.
Το Ιπποφαές θεωρείται εξαιρετική πηγή ζεαξανθίνης

Εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα, στερόλες και φλαβονοειδή

Λινολενικό οξύ (Ω3)
Το Ιπποφαές είναι εκπληκτικά πλούσιο σε λινολενικό οξύ. Ο ανθρώπινος οργανισμός μετατρέπει αυτό το σπάνιο λιπαρό οξύ, το οποίο μπορεί να βρεθεί μόνο στο μητρικό γάλα η σε λάδι ηράνθεμου, σε προσταγλαδίνες. Οι προσταγλαδίνες είναι ουσίες οι οποίες συγκαταλέγονται στις ορμόνες και εκτελούν ευρύ φάσμα λειτουργιών στον οργανισμό (όπως ρύθμιση της πίεσης του αίματος). Το λινολενικό οξύ έχει αποδειχτεί αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. Επιπλέον εμποδίζει την συγκέντρωση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία.

Ελαϊκό οξύ (ωμέγα-9), Παλμιτελαϊκό οξύ (ωμέγα-7), Παλμιτικό οξύ και Λινελαϊκό οξύ (ωμέγα-6)
Η έλλειψη των βασικών λιπαρών οξέων από τη διατροφή, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, σχετίζεται με την ανεπαρκή λειτουργία πολλών συστημάτων του οργανισμού που σχετίζονται με το μεταβολισμό, όπως είναι το καρδιολογικό, το νευρολογικό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η συμπλήρωση της διατροφής με βασικά λιπαρά οξέα, βοηθά στην σωστή ορμονική παραγωγή και στη μείωση των επιπέδων της ";κακής"; χοληστερόλης (LDL), καθώς και στην υγεία του δέρματος. Η ποσότητα που λαμβάνεται συνήθως από την τροφή είναι μικρή σε σχέση με την απαιτούμενη και ο τρόπος μαγειρέματος μπορεί να καταστρέψει τα πολύτιμα αυτά συστατικά.

Το Ιπποφαές από την φύση του περιέχει εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες των Ωμέγα, και συσκευάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρονται τα λιπαρά οξέα ακέραια στον οργανισμό μας

Εφαρμογές των λιπαρών οξέων

Σύμφωνα με έρευνες τα ω-3 λιπαρά παρεμβάλλονται στα ένζυμα που παίζουν ρόλο στη φλεγμονή, η οποία είναι πιθανός παράγοντας που οδηγεί σε διαβήτη Ι. Η διατροφή που είναι πλούσια σε Ιπποφαές και άλλες πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, παρατηρήθηκε σε έρευνα, ότι βοήθησε να μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης διαβήτη Ι σε παιδιά με οικογενειακό ιστορικό, τα οποία κινδύνευαν να αναπτύξουν τη νόσο.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν ελαφρώς στη μείωση της πίεσης και επιπλέον μειώνουν τον κίνδυνο θρομβωτικών αγγειακών επεισοδίων. Άγχος και κατάθλιψη, τα ω3 έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά σε αυτά τα δύο.

Όλο και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν την χρησιμότητα του Ιπποφαές


Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ωφέλιμη δράση των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων στους πόνους που οφείλονται στην οστεοαρθρίτιδα, λόγω της συμβολής τους στη μείωση της φλεγμονής στην περιοχή της άρθρωσης. Ακόμα υπάρχουν ενδείξεις ότι τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα συντελούν στην αύξηση των επιπέδων ασβεστίου στα οστά και κατά συνέπεια συντελούν στην προφύλαξη της πυκνότητας των οστών και την μείωση του κινδύνου παρουσίας οστεοπόρωσης. Έρευνες σε άτομα με διπολική κατάθλιψη και σχιζοφρένια έδειξαν μείωση των συμπτωμάτων και της δοσολογίας των ψυχοφαρμάκων μετά από χρήση ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, παρόλα αυτά χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία για να προσδιορίσουμε τη δοσολογία των ωμέγα 3 που ενδείκνυται για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ακόμα η επικουρική δράση των ωμέγα 3 για την ίαση των εγκαυμάτων, τη μείωση της φωτοευαισθησίας από τις ακτίνες UV και τη θεραπεία κατά της ψωρίασης είναι πλέον ευρέως γνωστή. Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε σε ένα λιπαρό οξύ, το ελαϊκό οξύ (ωμέγα -9), το οποίο, μαζί με τα αντιοξειδωτικά - ουσίες που περιέχονται σε αφθονία στο Ιπποφαές, έχει ευεργετικότατη επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι μειώνει τον κίνδυνο οξείδωσης, ιδίως του ορθού και του παχέος εντέρου, του στήθος, του προστάτη του παγκρέατος και του ενδομήτριου.


Η πληθώρα, η φυσική ύπαρξη και η συνέργεια των ουσιών στο Ιπποφαές αποτελούν τον λόγο της αποτελεσματικότητας του.

Φλαβονοειδή

Μια άλλη μεγάλη κατηγορία ουσιών που περιέχει το Ιπποφαές, είναι τα φλαβονοειδή, Τα φλαβονοειδή θεωρούνται αντιοξειδωτικά ουσίες. Οι συγκεκριμένες φυτοχημικές ουσίες δεν έχουν σχετισθεί μόνο με ελάττωση της αρτηριακής πιέσεως, αλλά και με μειωμένο ποσοστά ορισμένων μορφών καρκίνου, καθώς και άνοιας. Όλο και περισσότερες επιστημονικές μελέτες συνδέουν τα αντιοξειδωτικά με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, την προστασία των δοντιών μας από την πλάκα και την ουλίτιδα και την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου που επιτίθενται στα κύτταρα και επιταχύνουν τη γήρανση.

Β-Sitosterol
Το β-Sitosterol είναι και αυτό μια ουσία η οποία περιέχεται στο Ιπποφαές. Το β-Sitosterol έχει τη δυνατότητα να διαλύει τα λίπη και είναι 30 φορές πιο ισχυρό από τη χολίνη.

Φυτικές στερόλες αποδεδειγμένα μειώνουν τη χοληστερόλη
Τα τελευταία 50 περίπου χρόνια είναι γνωστό ότι οι φυτικές στερόλες, ή αλλιώς φυτοστερόλες, μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, εμποδίζοντας σε κάποιο βαθμό την απορρόφηση της χοληστερόλης στο έντερο. Τα ευρήματα πολλών κλινικών ερευνών υποδεικνύουν ότι οι φυτοστερόλες μειώνουν την ολική και την LDL χοληστερόλη, αποτρέποντας εν μέρει την απορρόφηση της χοληστερόλης. Επίσης, τα αποτελέσματά τους είναι επιπρόσθετα όταν συνδυάζονται με λιπαρά Ω, sitosterol , προσεγμένη δίαιτα, άσκηση κ.α. Οι φυτοστερόλες μπορούν να καταναλώνονται με ασφάλεια. Ωστόσο, η καθημερινή κατανάλωση 2-3g στερολών για χρονικό διάστημα ενός έως δώδεκα μηνών ενδέχεται να προκαλέσει μέτρια πτώση στα επίπεδα καροτενοειδών του πλάσματος.

Το Ιπποφαές έχει πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις καροτενοειδών τα οποία βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις στερόλες του, επομένως δεν αντιμετωπίζουμε καμία απολύτως μείωση τους.

Ιπποφαές, φυτική «τράπεζα» θρεπτικών ουσιών

Βιταμίνες κ'; αντιοξειδωτικά που βοηθούν
Βιταμίνη Α, μάτια, όραση, βλεννογόνο, αντίσταση στις μολύνσεις. Βήτα καροτένιο πρόδρομος της βιταμίνης Α καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες. Βιταμίνη D σχηματισμός και καλή διατήρηση των οστών, συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου. Βιταμίνη Ε καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες (αντιοξειδωτικός παράγοντας). Βιταμίνη Κ πήξη το αίματος. Βιταμίνη C αντιοξειδωτική δράση, προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, σχηματισμός του συνδετικού ιστού, συμμετέχει στη σύνθεση ορμονών, αυξάνει την πρόσληψη του σιδήρου, σταματά την πρόσληψη χαλκού. Βιταμίνη Β1μεταβολισμός υδατανθράκων. Βιταμίνη Β2 συνολικός μεταβολισμός. Βιταμίνη Β6 μεταβολισμός πρωτεϊνών. Βιταμίνη Β12 συνολικός μεταβολισμός, σύνθεση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Βιοτίνη μεταβολισμός πρωτεϊνών και υδατανθράκων νιασίνη μεταβολισμός υδατανθράκων (μείωση της γλυκόζης), ενέργεια που τροφοδοτεί αερόβιες διαδικασίες. Παντοθενικό οξύ μεταβολισμός λιπαρών, υδατανθράκων και αμινοξέων, επούλωση τραυμάτων. Φολικό οξύ μεταβολισμός DNA, δημιουργία νέων κυττάρων, κ.α.

Μέταλλα & ιχνοστοιχεία που βοηθούν
Νάτριο στην αποθήκευση νερού. Κάλιο αφυδάτωση, ρύθμιση της πίεσης του αίματος και λειτουργία καρδιάς. Χλώριο ο πιο σημαντικός συνοδός του νατρίου και του καλίου, σχηματισμός υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι. Μαγνήσιο συμμετέχει σε περισσότερες από 300 αντιδράσεις στον οργανισμό, όπως ο ενεργειακός μεταβολισμός, οι μυϊκές συσπάσεις. Ασβέστιο στην σταθερότητα των οστών και δοντιών, μεταβίβαση μηνυμάτων στα νεύρα και τους μυς. Σίδηρος στην μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα και παραγωγή ενέργειας. Ψευδάργυρος στο ανοσοποιητικό σύστημα, επούλωση τραυμάτων και προστασία από τις Ελεύθερες ρίζες. Σελήνιο στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Χρώμιο μεταβολισμός υδατανθράκων, αυξάνει το σχηματισμό γλυκογόνου και εξοικονομεί γλυκογόνο κατά την διάρκεια της άσκησης, κ.α.
Αναφέρονται τα πιο σημαντικά

Εάν για οποιοδήποτε λόγο ο οργανισμός μας περιέχει πολλές ελεύθερες ρίζες, τοξίνες, οφειλόμενες στον άσχημο τρόπο ζωής ή και στις πολύ κακές συνθήκες που επικρατούν στον σύγχρονο κόσμο (καυσαέρια, άγχος, κάπνισμα, διατροφή, έλλειψη άσκησης), ενδέχεται να νιώσουμε νωχελικοί, κουρασμένο η και κατάθλιψη. Το Ιπποφαές είναι πλούσιο σε βιταμίνες και υπέρ αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε πάλι ζωντανοί και ενεργητικοί.

Οι βιταμίνες της σειράς Β που χαρακτηρίζονται αντιαγχωτικές, καθώς και τα αμινοξέα μαζί με τα λιπαρά οξέα (Ω) που έχουν την ιδιότητα να χαλαρώνουν τον οργανισμό, θα αποτελέσει την καλύτερη λύση για να διώξετε το άγχος με την βοήθεια του Ιπποφαές. Τα αποτελέσματα μπορούν να ενισχυθούν με ένα φλιτζάνι τσάι από τα φύλλα του Ιπποφαές.

Το σύνολο των θρεπτικών ουσιών και αντιοξειδωτικών που περιέχονται στο Ιπποφαές Eubias είναι 190.

Αυξάνει την δύναμη και αντοχή, Αυξάνει τις επιδόσεις.

Γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας
Η ισορροπημένη σύνθεση του Ιπποφαές επιτρέπει στον οργανισμό να αναρρώσει πιο γρήγορα μετά από σκληρή προπόνηση ή επίδοση. Συχνά, είναι δυνατό να προπονείστε για περισσότερο χρόνο και πιο έντονα, γεγονός που αποτελεί μια καλή βάση για ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Αυτή η φυσική τράπεζα βιταμινών και μετάλλων επιτρέπει στον οργανισμό να λειτουργεί βέλτιστα, ακόμα και κατά την διάρκεια σκληρών αγώνων. Η αντοχή αυξάνεται και χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να αισθανθείτε σωματική εξάντληση.

Ωστόσο, το Ιπποφαές έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει σε κορυφαίους αθλητές με υψηλές προσδοκίες. Πολλά μέταλλα χάνονται κατά την εφίδρωση. Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην μυική και νευρική λειτουργία. Το Ιπποφαές αντικαθιστά γρήγορα όλα τα μετάλλων που χάνονται μέσω της εφίδρωσης.

Επιπλέον, η έντονη μυική άσκηση προκαλεί αύξηση στις τοξίνες του οργανισμού, όπως διοξείδιο του άνθρακα και γαλακτικό οξύ. Η καθαριστική δράση του Ιπποφαές εξαλείφει γρήγορα και αποδοτικά αυτές τις τοξίνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και την ταχύτερη αποκατάσταση μετά από προπόνηση και αγώνες

Αδυνατήστε με υγιή τρόπο

Ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από παχυσαρκία αυξάνεται. Πλέον η παχυσαρκία θεωρείται ασθένεια. Η απόκτηση βάρους είναι εύκολη, ενώ το να χάσεις βάρος είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πολύ συχνά, το αίσθημα πείνας υπερνικά της θέλησης ας και έτσι, εάν σταματήσουμε την διατροφή που ακολουθούμε, επιστρέφουμε στο παλιό βάρος μας χωρίς να το καταλάβουμε. Επιπλέον, η διατροφή που προβλέπουν οι συγκεκριμένες δίαιτες είναι συχνά περιορισμένη και χωρίς ισορροπία προκαλώντας επιδείνωση της υγείας.

Το Ιπποφαές μας προσφέρει πολύ μεγάλη βοήθεια στο να απελευθερωθούμε από περιττά κιλά, χωρίς να ενοχλήσουμε την υγεία μας. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό, με ελάχιστες θερμίδες. Τα λιπαρά οξέα, τα αμινοξέα που έχει στην σύνθεση του βοηθάνε στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού αλλά και του πεπτικού συστήματος με συνέπεια να έχουμε καλύτερη καύση των λιπών, αλλά και η πλήρης κάλυψη του οργανισμού με τις βιταμίνες που περιέχει δημιουργούν την αίσθηση του κορεσμού.

Tags: Αταξινόμητα

RSS Feed για αυτό το θέμα 320

gvasiliadis

ο/η ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ έγραψε
στις Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008 12:02 πμ

Πολυ ενδιαφερον αυτο το Ιπποφαές και ομολογω οτι
πρωτη φορα διαβασα κατι γι΄αυτο.
Ομως δεν ξερω απο που μπορω να το προμηθευτω για να το δοκιμασω;
Αν μπορεις να με βοηθησεις θα το εκτιμησω παρα πολυ.
Σ΄ευχαριστω

lascoum

ο/η Βασιλική έγραψε
στις Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2008 1:16 μμ

http://www.papfarm.com.gr/product_info.php?products_id=3312

θα το βρεις εδώ, είναι όντως καταπληκτικό

avatar

ο/η Σπυρος έγραψε
στις Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2008 7:34 μμ

Οντως φαινεται σπουδαιο.Θα το εξετασω για να δω τι αξιζει οταν θα το βρω στα φαρμακεια.

avatar

ο/η ΤΖΑΒΒΕΛΑΣ έγραψε
στις Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2008 12:40 πμ

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ 2 ΦΥΤΑ

avatar

ο/η panagiotis vardouniotis έγραψε
στις Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008 11:48 πμ

sas parakalo endiaferomai na vro auto to futo gia na to dokimaso san kalliergeia,an mporeite na voithisete tha to ektimousa polu.sas euxaristo

avatar

ο/η ΑΡΙΣΤΕΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗ έγραψε
στις Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008 11:27 πμ

Γεια σας, σας παρακαλω ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το φυτο σε ετοιμο γλαστρακι η σπορους.

avatar

ο/η ΓΙΩΤΑ έγραψε
στις Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2008 11:01 μμ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΩ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

avatar

ο/η ΓΙΩΤΑ έγραψε
στις Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2008 11:02 μμ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΩ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

avatar

ο/η ΓΙΩΤΑ έγραψε
στις Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2008 11:02 μμ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΩ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008 4:44 μμ

θα ηθελα να μαθω αν μπορω να παρω το ιπποφαες,ενω εχω υποθυρεοειδησμο.πειραζει?ευχαριστω.ΔΗΜΗΤΡΑ

andigar

ο/η adi garcia έγραψε
στις Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2008 2:01 μμ

pare me sto 6974025307 gia na sou doso plirofories gia to fyto.andreas

xristostz

ο/η xristos tz έγραψε
στις Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009 5:54 μμ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΦΥΤΟ Η ΣΠΟΡΟΥΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΙΣΤΟΣ.

avatar

ο/η rania έγραψε
στις Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2009 8:29 μμ

ενδιαφερομαι κ εγω για το φυτο ιπποφαες.. μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες πυ να το προμηθευτω?
ευχαριστω

avatar

ο/η Φυτωριο Μαυροματη έγραψε
στις Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2009 9:39 πμ

Το ιπποφαες ειναι διοικο σας χρειαζονται δηλαδη αρσενικο και θηλυκο φυτο για να παραγετε τους καρπους του.για πρωτη χρονια εχουμε στο φυτωριο μας αλλα θα χρειαστουμε περιπου 2 μηνες για να ξεχωρισουμε τα αρσενικα απο τα θηλυκα φυτα.
6974896864

giotakond

ο/η ΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΗ έγραψε
στις Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009 1:29 μμ

παρε τηλεφωνο στο 6936549011 να σας πω για το ιπποφαές που θα το βρεις

giotakond

ο/η ΓΙΩΤΑ έγραψε
στις Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009 1:30 μμ

ναι

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009 0:50 πμ

ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ, ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΚΑΡΠΟ -ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ, ΣΕ ΒΟΤΑΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (!), ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ Σ.Κ.

avatar

ο/η Κική έγραψε
στις Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009 2:17 μμ

Καλησπέρα!ποσο κανει το κιλό στην φυσική του μορφή.Ευχαριστω

avatar

ο/η ανδρεας έγραψε
στις Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2009 12:32 πμ

opoios endiafere gia to fyto,to exo eisagi apo galia.6974025307 andreas

avatar

ο/η gipap έγραψε
στις Σάββατο, 7 Μαρτίου 2009 6:36 μμ

Το βρηκα θεσσαλονικη Φραγκων 12

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009 11:53 πμ

πιο συγκεκριμένα?

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009 11:55 πμ

το βρήκες με τη μορφή φυτού ή σπόρων? ενδιαφερομαι και εγώ να βαλω κανα δυο φυτά! το μαγαζί τι επωνυμία εχει?
ευχαριστω εκ των προτέρων!
Άκης

koutsoumpeas_athanasios

ο/η ATHANASIOS KOUTSOUMPEAS έγραψε
στις Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 9:44 μμ

Είμαι παραγωγός του ιπποφαές, καθώς κ άλλων φυτών, και διαθέτω τα φυτά χονδρική - λιανική. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο: 6970180256. Κουτσουμπέας Αθανάσιος, Περίσταση Πιερίας.

avatar

ο/η andi έγραψε
στις Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009 9:28 πμ

ime antiprosopos fitoriou eparxias kai diatheto to fyto gia ti perioxi tis athinas.12¬ to kommati gia posotites eos 10 tem.oso perisottera k kaliteri timi.6974025307 andreas

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009 1:11 πμ

Θεσσαλονίκη που μπορεί να βρει το φυτό κάποιος να το αγοράσει για να το φυτέψει? Σε μορφή σπόρων δηλ. ή μικρού φυτού?
Όποιος ξέρει ας δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες.

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009 10:23 πμ

εχει εμπορικο ενδοιαφερον αυτο το φυτο εαν το καλιεργησει καποιος? αν ναι και που μπορει νατο διαθεσει? ευχαριστω για την οποια απαντηση

avatar

ο/η giorgos έγραψε
στις Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009 6:45 μμ

ΕΙναι τρομερά αντιβακτηριδιακό για ουρολοιμώξεις. 2-3 φλιτζάνια την ημέρα για μερικές μέρες. Οσοι έχουν τέτοια προβλήαμτα και το δοκιμάσουν θα καταλάβουν

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Κυριακή, 5 Απριλίου 2009 11:31 μμ

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να φτιάξουμε λάδι απ' το φυτό?
Τελικά σε ελληνικές σελίδες υπάρχει πολύ ελλιπής ενημέρωση, πέρα απ΄ το διαφημιστικό κομμάτι γι αγορά των τυποποιημένων σκευασμάτων του.

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009 9:22 μμ

λλλλλλπππππππ

avatar

ο/η Dimitris έγραψε
στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009 12:57 πμ

me endiaferei amesa i fytefsi aftou tou 8avmasiou fytou sti mikri farma mou sto Pilio. *a epikoinwnisw syntoma

avatar

ο/η andigar έγραψε
στις Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009 1:16 μμ

to fyto ayto to exo se glastraki 60 cm kai vlastaraki 10 cm i timi ine 13 kai 5euro antistixa.6974025307 andreas.

avatar

ο/η maria έγραψε
στις Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009 1:20 μμ

gia tis melonimfes iparxi ena grafio organosis gamon pou exi ena ekpliktiko event.apeleftheronoun zontanes petaloudes se gamous kai vaftisis,poli sikato kai poli magiko.tha afisi afonous olous tous kalesmenous sas.i istoselida tous ine eyxesmepetaloudes.gr.psaxnoun kai antiprosopous mono se eparxia omos apo oti xero giati endiaferthika kai ego alla ime apo athina.

kaminia

ο/η lsopoulos takis έγραψε
στις Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 11:09 μμ

ANTREA POSO YPSOS EXEI TO FYTO KAI POTE THA KANH KARPOYS

avatar

ο/η andigar έγραψε
στις Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009 3:06 μμ

to ipsos ine sta 60 cm kai pithanologo na kani karpous telos fthinoporou.

mariaroussou59

ο/η maria roussou έγραψε
στις Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009 0:19 πμ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ

avatar

ο/η marina έγραψε
στις Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009 8:16 μμ

παιδιά αγορασα το φυτο αυτό και με τα φυλλαρακια του κανω αφεψημα,το οποιο ειναι αρκετα αναζωογωνητικο για τον οργανισμο μου.τα πουλανε απο αυτο το blog καποιοι και εγω το πηρα απο το τηλ που βρηκα εδω μεσα.καλο ειναι να το παρετε απο προμηθευτη που δραστηροποιειται στη περιοχη σας μονο και μονο για να το δειτε αμεσα οταν σας το παραδωσει.

avatar

ο/η γιωργος έγραψε
στις Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009 11:13 πμ

γεια σας θελω να φυτεψω 3-4 στρεματα απο το φυτο αυτο .. ποσα φυτα μπορουν να μπουν στο στρεμα .. και τι αποδοση εχει σε κιλα στο στρεμα ...και η τιμη πωλησης του καρπου ?

nasw

ο/η νανσυ τσιχλη έγραψε
στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009 12:52 πμ

Εγω βρήκα ζαμπόν που περιέχει ιπποφαές στον ΑΒ Βασιλόπουλο!Όχι μόνο υγιεινό αλλά και νοστιμότατο!!!

avatar

ο/η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έγραψε
στις Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010 1:22 μμ

ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ,ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΤΡΟΩ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

nickmeselidis

ο/η nikos meselidis έγραψε
στις Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010 8:35 μμ

Διαθετουμε φυτα σε τιμη 5 ευρω το τεμαχιο.Ελαχιστη ποσοτητα 500 τεμαχια.τηλ:6977996100

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΜΕΣΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

avatar

ο/η Γιάννης έγραψε
στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010 10:34 πμ

Πόσους σπόρους την ημέρα πρέπει να πέρνει κανείς?

avatar

ο/η stelitsa έγραψε
στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 8:42 μμ

sinisto na to parete san sporo na to fytepsete se dika sas glastrakia kai anaptisomeno to fyto na pernete arxika ta fila tou san afepsima kai metepita ton karpo tou.ego ayti ti stigmi exo mono filarakia pou boro na diatheso se kapion endiaferomeno

avatar

ο/η Γιάννης Παπαβασιλείου έγραψε
στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 11:32 πμ

το φυτό αυτό είναι μονοετές;;;...φαίνεται πολυ ενδιαφέρον.Υπάρχει σε φύλλα και σε χάπια;;;

thanasis_koutsoumpeas

ο/η Thanasis Koutsoumpeas έγραψε
στις Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 0:55 πμ

Είμαι παραγωγός του ιπποφαές (χοντρική 3 Ευρώ το φυτό, 100 cm), του γκότζι (Goji) και του ελέαγνου (Eleagnus umbellata) καθώς και άλλων φυτών που ανήκουν στα super foods, και διαθέτω τα φυτά χονδρική - λιανική. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο: 6970 180256,
mail: kksakis1@gmail.com

Κουτσουμπέας Αθανάσιος,
Περίσταση Πιερίας

avatar

ο/η Γεωργια έγραψε
στις Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 1:42 πμ

Γεια σας. Ενδιαφερομαι να καλλιεργησω το ιπποφαες σε μη αρδευόμενο αγρό, απότι διαβασα συνίσταται. Τι τιμή εχει το φυτό τώρα? Διαστάσεις? Πως προωθειται στη συνεχεια? Υπαρχει ζήτηση?
Φυτά/στρεμμα?
Ευχαριστω

avatar

ο/η Μάνος έγραψε
στις Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 0:37 πμ

Γεια σας από Κρήτη. Ενδιαφέρομαι για την καλλιέργεια του ιπποφαούς. Ξέρει κανένας πόσο φυτεύεται στο στρέμμα και τι απόδοση έχει; Και τι γίνεται με τη διάθεσή του;
Ευχαριστώ

avatar

ο/η Μιλτιαδης έγραψε
στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 7:42 μμ

ενδιαφερομαι να καλιεργησω ας επικοινωνησει καποιος μαζι μου απο φυτωριο.ευχαριστω

avatar

ο/η Μιλτιαδης έγραψε
στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 7:51 μμ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 6977503024

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 6:55 μμ

exo 12 stremmata pos

avatar

ο/η Γιάννης Παπαβασιλείου έγραψε
στις Κυριακή, 2 Μαΐου 2010 9:35 μμ

Μπορώ να το προμηθευτώ , στα βέρεια προάστεια της Αθήνας;;;Που βρήσκονται τα φυτώρια αυτά;;;;

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2010 11:11 πμ

exw psoriash k mou eipane gia to futo....uparxoun analoges empeiries....???

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2010 11:13 πμ

parakalw gia thn psoriash enhmerwste me sto demysag@hotmail.com

avatar

ο/η BASILHS έγραψε
στις Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 11:35 μμ

Εχω καμια εβδομηνταρια στρεμματα στα διοδια Σπαθοβουνιου,με βλεπω να γινομαι αγροτης.
Η πληροφορηση μεσω INTERNET ειναι περα απο καθε φαντασια.
Επισης μου ειπανε οτι μεγαλο ενδιαφερον στις "υδατοκαλιεργειες " εχει η σπιρουλινα (αν το λεω σωστα)

Ειδομεν ?????

**** για την ψωριαση αν βρεις το παλιο σκευασμα "βενζοκαλ",εχεις λυσει το προβλημα σου

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Κυριακή, 23 Μαΐου 2010 6:34 μμ

Γεια σας ειμαι από Κρήτη και ενδιαφέρομαι για την καλλιέργεια του ιπποφαούς. Ξέρει κανένας πόσο φυτεύεται στο στρέμμα σπορος η φυτο ,τι απόδοση έχει, και πως γινετε η διαθεση του? παρακαλω οποιος γνωριζει να επικοινωνησει μαζι μου.
e mail : p.petraki@yahoo.gr

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Κυριακή, 23 Μαΐου 2010 11:27 μμ

για Αθηνα παρτε στο 6977990398

avatar

ο/η pantalife έγραψε
στις Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 6:46 μμ

psaxno kai ego na vro pu mporo na agoraso ippofaes apo thn athina
xerete kamia dieythinsh fitoriou pou na poulaei sthn athina? h kapoio magazi me louloudia!

sthn istioselida exei thlefona sta opoia den apantoun h isos na mhn to shkonoun giati phra apogeymatinh ora.
eyxaristo ek to proteron kai anameno apanthsh! ! !
ANTREAS

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 0:26 πμ

exw leykh.,kserei kaneis ean voithaei to fyto?

spirulina

ο/η health έγραψε
στις Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 12:15 πμ

Αρκετές πληροφορίες σχετικά με απο προμηθεύεστε ιπποφαές σαν προιόν ή και σαν φυτό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Superfoods (http://www.superfoods.gr) ή αν τους καλέσετε.

avatar

ο/η spyros έγραψε
στις Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 10:12 μμ

http://ippofaes.com/default.asp ta panta gia to ippofaes!

avatar

ο/η ευαγγελια έγραψε
στις Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 10:53 μμ

εχω ψωριαση γνωριζει κανεις εαν το ιπποφαες βοηθαει στη θεραπεια της και με τι τροπο?
ευχαριστω

avatar

ο/η ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε
στις Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010 7:58 πμ

Παρακαλώ θέλω να ενημερωθώ σχετικά με φυτώρια του φυτού αυτού.η καταστήματα που πωλούν σπόρους. Ευχαριστώ Ανδρέας.

avatar

ο/η alexandros έγραψε
στις Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010 1:21 μμ

to ippofaes mporiete4 na to vriete se biologika katastimata. psa3ete na vreite to poio kontino biologika katastima tis perioxisas kai eki tha to vreite

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010 3:47 μμ

tttt

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 3:17 μμ

www.ippofaes.com ta panta gia to ippofaes sthn ellada

kostantinos2803

ο/η kostantinos loumpardias έγραψε
στις Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010 1:34 μμ

εχω ιποφες οποιος ενδιαφερετε να εποικνωνισει μαζι μου τριπολη 6974289927

avatar

ο/η βασιλης έγραψε
στις Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010 6:44 μμ

endiaferome na kaliergiso merika fita ippofaes, opios diaueti pros polisi na epikinonisi mazi mou. sbukisb@gmail.com

ageo

ο/η Avgerinos G έγραψε
στις Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010 7:11 μμ

Ενδιαφερομαι για καλλιεργεια ιπποφαους σε κτημα 8 στρεμματων στην Κυπαρισσια.Οποιος παραγωγος ή εισαγωγεας παρακαλω να επικοινωνησει μαζι μου: ageo@pathfinder.gr

avatar

ο/η BASILHS έγραψε
στις Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 8:36 μμ

Για την ψωριαση καποιος γνωστος μου ειχε χρησιμοποιησει το φαρμακο "benzogal-benzyl beuzoate",το οποιο σε προηγουμενο σχολιο μου το ειχα αναφερει ως βενζοκαλ,με αριστα αποτελεσματα.
Ευχομαι σε καποιον να ειναι χρησιμη η πληροφορια.

avatar

ο/η Panagiotis έγραψε
στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 8:55 μμ

δείτε περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για το ιπποφαές και απίστευτες τιμές δείτε εδώ: http://bioaura-center.gr/ippofaes.htm

PANEXIM

ο/η ΠΑΠΑΔΗΝΗΤΡΙΟΘ ΝΙΚΟΣ έγραψε
στις Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 4:57 μμ

Έχω ένα οικόσιτο κλειστού τύπου ιχθυοτροφείο γλυκού νερού και εκτρέφω το φυτοφάγο ψάρι TILAPIA. Τη φυτική τροφή τους ενισχύω με SPIRULINA PATENSIS που καλλιεργώ δίπλα στο ιχθυοτροφείο. Γιαυτούς που δεν γνωρίζουν η Σπιρουλίνα είναι ένα φύκη που θεωρείται υπέρτατη τροφή που περιέχει 65-70% φυτική πρωτεϊνη , βιταμίνες, μεταλικά αμινοξέα και άλλα θρεπτικά στοιχεία. Έτσι επιτυγχάνω ταχύτατους ρυθμούς αναπτύξης και αρίστης ποιότητας γευστικότατο προϊόν. Τα αμμωνιούχα απόβλυτα από το ιχθυοτροφείο τα χρησιμοποιώ για βιολογική υδροπονία κηπευτικών.
Ερωτώ:Μπορώ να ενισχύσω την ιχθυοτροφή περαιτέρω με ιπποφαές? Μπορώ να το καλλιεργείσω σε θερμοκήπιο υδροπονικά?

PANEXIM

ο/η ΠΑΠΑΔΗΝΗΤΡΙΟΘ ΝΙΚΟΣ έγραψε
στις Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 4:58 μμ

Έχω ένα οικόσιτο κλειστού τύπου ιχθυοτροφείο γλυκού νερού και εκτρέφω το φυτοφάγο ψάρι TILAPIA. Τη φυτική τροφή τους ενισχύω με SPIRULINA PATENSIS που καλλιεργώ δίπλα στο ιχθυοτροφείο. Γιαυτούς που δεν γνωρίζουν η Σπιρουλίνα είναι ένα φύκη που θεωρείται υπέρτατη τροφή που περιέχει 65-70% φυτική πρωτεϊνη , βιταμίνες, μεταλικά αμινοξέα και άλλα θρεπτικά στοιχεία. Έτσι επιτυγχάνω ταχύτατους ρυθμούς αναπτύξης και αρίστης ποιότητας γευστικότατο προϊόν. Τα αμμωνιούχα απόβλυτα από το ιχθυοτροφείο τα χρησιμοποιώ για βιολογική υδροπονία κηπευτικών.
Ερωτώ:Μπορώ να ενισχύσω την ιχθυοτροφή περαιτέρω με ιπποφαές? Μπορώ να το καλλιεργείσω σε θερμοκήπιο υδροπονικά?

avatar

ο/η dimitris έγραψε
στις Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010 10:02 πμ

μπορο να δοσο πλιροφοριεσ για το λαδι ιποφαεσ 6973007781 διμιτρισ

avatar

ο/η Ελισάβετ έγραψε
στις Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011 2:43 μμ

Γεια σας ειμαι από Χαλκιδική και ενδιαφέρομαι για την καλλιέργεια του ιπποφαούς. Ξέρει κανένας πόσο φυτεύεται στο στρέμμα σπόρος η φυτό , που θα βρω φυτά, τι απόδοση έχει, και πως γινετε η διαθεση του? παρακαλω οποιος γνωριζει να επικοινωνησει μαζι μου.
e mail : aageras@yahoo.gr

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011 8:17 μμ

Κανω αγωγη με αντικαταθλιπτικα.Μπορω να πιω το συγκεκριμενο φυτο σαν αφεψημα;Υπαρχει προβλημα;

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011 8:19 μμ

Κανω αγωγη με αντικαταθλιπτικα.Μπορω να πιω το συγκεκριμενο φυτο σαν αφεψημα;Υπαρχει προβλημα;
Δημητρης

spirulina

ο/η Υπερτροφές . έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 4:42 μμ

Παίρνω ιπποφαές για 6 μήνες συνέχεια, ξέρει κανείς αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα?

spirulina

ο/η Υπερτροφές . έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 4:46 μμ

Ελισάβετ γίνεται μεγάλη κουνέντα για την καλλιέργεια του φυτού στην διεύθυνση: http://www.superfoods.gr/holistic_life/2010/07/ιπποφαές-καλλιέργεια/

botanologos

ο/η Βοτανολογος έγραψε
στις Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011 3:12 μμ

Αγορασα πριν απο τρια περιπου χρονια 25 φυτα ιπποφαους απο τον Κουτσουμπεα Αθανασιο που βρηκα εδω σε αυτη τη σελιδα ... εφετος περιμενω να μου δωσουν καρπους...μαζευω ομως καθε χρονο τα φυλα τους και τα ξηραινω σε σκιερο μερος ... οντως και σε μενα και στην οικογενεια μου αλλα και σε φιλους που εδωσα φυλλα κανοντας τα τσαι ειδαμε πολλα ευεργετικα αποτελεσματα ...ασχολουμαι πολλα χρονια με τα βονατα με τις φυσικες φαρμακευτικες τους ιδιοτητες ορμομενος απο τους Πομακους της περιοχης μου που ζουν στα βουνα της Ροδοπης ...κανοντας παρεα μαζι τους και ειδικα με γερους και μελετοντας κοντα τους εμαθα παρα πολλα πραγματα για τα φυτα και τα βοτανα ...μαζευοντας μαζι τους σε απομακρες και απατητες πλαγιες σπανια βοτανα και καρπους καταφερνοντας να εχω σημερα μια μεγαλη συλογη απο τα ευεργετικα βοτανα της χωρας μας.....αυτοι μου μιλησαν για το ιπποφαες οταν ακομη δεν ηταν γνωστο στο κοσμο ...

botanologos

ο/η Κυριακος Τζελεπιδης έγραψε
στις Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011 3:21 μμ

Για καποιους φιλους που ρωτησαν για την ψωριαση δεν γνωριζω αν το ιπποφαες θα τους δωσει αποτελεσματα αλλα αν θελουν μπορουν να βρασουν φυλλα καπνου σε μια κατσαρολα με νερο και να πλυνουν το μερος που εχουν την ψωριαση ... δεν θα το ξεπλυνουν ... θα επαναλαβουν για μερικες φορες ακομη και θα καθαρισει εντελως ...!!

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011 10:34 μμ

Ειμαι από Δραμα και εν δυναμει καλιεργητης 5 στρεματων ιπποφαους.
Οποιος ενδιαφερεται να μαθει περισοτερα για καλιεργεια και κτλπ ας παρει τηλ
στο 6942676399 Γιαννης

spirulina

ο/η Υπερτροφές . έγραψε
στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 3:04 μμ

Γεια σου forum,

Tελευταίο αγοράζω το ιπποφαές μου απο το online φαρμακείο http://www.pharmaboots.gr, στα 19.50 ευρώ / κουτί, εχεί βρει κανείς πιο φθηνα. Αν ναι πείτε μου σας παρακαλώ γιατί θα ήθελα ακόμα χαμηλότερη τιμή.

Ευχαριστώ.

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Κυριακή, 1 Μαΐου 2011 9:48 πμ

exw gkotzi opoios thelei 6974289927 tripolh giannhs loympardias
60 p0ntoys yxos fytoy apo kina.

biobaxes

ο/η Bio baxes έγραψε
στις Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 10:32 πμ

Διαβάστε περισσότερα για την καλλιέργεια των Goji Berry εδώ:
http://biobaxes.wordpress.com/2011/03/29/445/

kokkinid

ο/η ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ έγραψε
στις Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 2:52 μμ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΩ ΤΟ ΥΠΠΟΦΑΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

avatar

ο/η SymAgro έγραψε
στις Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 2:18 μμ

Ta panta gia to ippofaes apo thn etaireia pou efere prwth to ippofaes sthn ellada san kalliergeia.

avatar

ο/η Δαουτόπουλος έγραψε
στις Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011 6:41 πμ

Ένα νέο βιβλίο για το Ιπποφαές με αντικειμενική ενημέρωση κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας τηλ. 24610-26622 www.agrimup.gr

alexdros

ο/η Alex Dros έγραψε
στις Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011 3:01 μμ

να ρώτησω κάτι από όταν φυτευτεί το ιπποφαέσ πότε αρχίζει να βγάζει καρπο.???στα 5 στρέμματα πόσα τέτοια δέντρα πρέπει να μπουν???

alexdros

ο/η Alex Dros έγραψε
στις Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011 3:03 μμ

να ρώτησω κάτι από όταν φυτευτεί το ιπποφαέσ πότε αρχίζει να βγάζει καρπο.???στα 5 στρέμματα πόσα τέτοια δέντρα πρέπει να μπουν???

alexdros

ο/η Alex Dros έγραψε
στις Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011 3:04 μμ

να ρώτησω κάτι από όταν φυτευτεί το ιπποφαέσ πότε αρχίζει να βγάζει καρπο.???στα 5 στρέμματα πόσα τέτοια δέντρα πρέπει να μπουν???

kaminia

ο/η lsopoulos takis έγραψε
στις Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011 2:36 μμ

ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ.ΚΑΡΠΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΤΑ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΕΧΩ ΔΗ ΤΙΠΟΤΑ.

alexdros

ο/η Alex Dros έγραψε
στις Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011 6:00 μμ

NAI E???ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΔΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΡΠΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ..ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΡΠΟ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ???

alexdros

ο/η Alex Dros έγραψε
στις Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011 6:02 μμ

ΝΑΙ Ε??? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΠΟ???

alexdros

ο/η Alex Dros έγραψε
στις Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011 6:07 μμ

ΝΑΙ Ε??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.??

kaminia

ο/η lsopoulos takis έγραψε
στις Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011 4:06 μμ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΗΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΙΖΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΥΤΟ ΕΧΩ, ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΗ ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΡΠΙΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΑΝ ΞΕΡΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

largemen

ο/η Liatos kosmas έγραψε
στις Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 9:18 μμ

ασχολουμαι με το γυμναστηριο και η εργασια μου ειναι χειρονακτικη 10 με 12 ωρες την ημερα!! οταν μου ειπανε για το ιπποφαες το πηρα και το δοκιμασα!!! την πρωτη μερα που το δοκιμασα ειχε προηγηθει ενα εξαντλητικο σαββατοκυριακο και την δευτερα δυσκολη μερα στη δουλεια 10 ωρων!!!! το ηπια εκεινη την ημερα το πρωι και το μεσημερι πηγα κατευθειαν γυμναστηριο!!! ημουνα σαν να μην ειχα κανει τιποτα πριν!!!! φουλ ενεργεια και διαθεση !! εδω κι εναμιση μηνα εξακολουθω να το πινω καθε πρωι!!! ειναι το ποιο ισοροπημενο και πληρες συμπηρωμα διατροφης !!!!!!!!!! ειναι σουπερ!!!!!1

kaminia

ο/η lsopoulos takis έγραψε
στις Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011 10:34 μμ

ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ Liatos kosmas ΣΕ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΤΟ ΠΙΝΗ ΣΕ
ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΗ

giannisntagkas

ο/η argtser έγραψε
στις Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011 5:32 μμ

ξερω ανθρωπο που δινει δωρεαν αποξηραμενους καρπους ιπποφαες 6982122382

sweto

ο/η bilys έγραψε
στις Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011 10:32 μμ

το ιπποφαες ειναι μοναδικο φυτο οτι εχει γραφτει για αυτο ειναι αληθεια εχω 75 δενδρα ακομη δεν εχω καρπους αλλα τους προμηθευομαι απο αλλου.και τα φυλλα του ομως ειναι θαυματουργα

avatar

ο/η αντλιακ έγραψε
στις Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011 8:16 πμ

έχω αποξηραμένους καρπούς Ιπποφαές και Goji.Μπορεί να μου πει κάποιος αν τους φυτέψω θα φυτρώσουν???

kaminia

ο/η lsopoulos takis έγραψε
στις Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011 2:58 μμ

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ bilys ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΛΟ ΕΧΗ ΔΗ.

avatar

ο/η giannis έγραψε
στις Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011 10:36 μμ

Τι ποσοτητα πρεπει να τρως.Πηρα μισο κιλο σε ποσο καιρο να το τελειωσω?

avatar

ο/η argtser έγραψε
στις Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011 5:08 μμ

15 καρποι καθε 12 ωρες ειναι καλοι για να σε τονωσουν,αλλα μπορεις να φας και περισσοτερους.τα φυλλα γινονται εγχυμα,αλλα οι καρποι ειναι καλυτεροι.επισης το εγχυμα απο πευκοβελονες ειναι πολυ υγιεινο και τονωτικο.

paul3

ο/η palaiologos lazaridis έγραψε
στις Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011 2:48 μμ

Εδνιαφερομε για φυτα η για σπορους , καθως και για την εποχη που πρεπει να φυτευτουν. Επιρεαζονται απο αλλα δεντρα της περιοχης ?

avatar

ο/η STAVROS KARGAKOS έγραψε
στις Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 3:23 μμ

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%AD%CF%82#.CE.A3.CF.85.CE.B3.CE.BA.CE.BF.CE.BC.CE.B9.CE.B4.CE.AE

http://www4.agr.gc.ca/AAFC-AAC/display-afficher.do?id=1198782587774&lang=eng

Παραγωγή φρούτων σε προστατευτικές κυμαίνεται από καλή έως εξαιρετική με ορισμένες μονάδες που παράγουν 5 έως 7 κιλά φρούτων ετησίως. Αυτό ισοδυναμεί με απόδοση περίπου 4 έως 5 τόνων ανά εκτάριο. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 250.000 ώριμα φρούτα που παράγουν ιπποφαές στο Saskatchewan. Δυναμικό ετήσια προμήθεια φρούτων από αυτές τις φυτεύσεις είναι 750.000 κιλά. Φυτείες κυμαίνονται σε μέγεθος 150 με 300 μονάδες και ήταν κατά κύριο λόγο φυτεύτηκαν για αγροικία προστασία, έλεγχος της διάβρωσης ή / και των ενδιαιτημάτων άγριας ζωής. Η μεγαλύτερη φυτεία βρίσκεται κοντά Estevan και περιλαμβάνει περίπου 25.000 φρούτα που παράγουν τα φυτά. Δεν υπάρχουν εμπορικές ιπποφαές περιβόλια στα λιβάδια αυτή τη στιγμή.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE

antst

ο/η αντωνης Σταυρουλακης έγραψε
στις Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 11:15 μμ

Είμαι από Ηράκλειο Κρήτης,ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το φυτό ή σπόρους; Ενδιαφέρομαι για να το παράγω.

chris2chris

ο/η chris galetti έγραψε
στις Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011 1:39 μμ

Είμαι ένας νέος 21 ετών που σκέπτομαι για το μέλλον μου, διάβασα για το ιπποφαές και θα με ενδιέφεραι να ασχοληθώ. Αν είναι δυνατόν να με ενημερώσει κάποιος για το κόστος αγοράς φυτών, τον τρόπο καλλιέργησης του, που θα μπορώ να διαθέσω την παραγωγή. (είμαι στην περιοχή της Λαμίας)

chris2chris

ο/η chris galetti έγραψε
στις Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011 1:44 μμ

Είμαι ένας νέος 21 ετών που σκέπτομαι για το μέλλον μου, διάβασα για το ιπποφαές και θα με ενδιέφεραι να ασχοληθώ. Αν είναι δυνατόν να με ενημερώσει κάποιος για το κόστος αγοράς φυτών, τον τρόπο καλλιέργησης του, που θα μπορώ να διαθέσω την παραγωγή. (είμαι στην περιοχή της Λαμίας)

avatar

ο/η ΑΓΓΕΛΟΣ έγραψε
στις Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011 10:57 πμ

ανδιαφερομε να αγορασω φυτο για σπαρσημο και που πολητε στην ΑΘΗΝΑ ειτε σε φυλα ειστε σε αλλη συσκεβασια 6979196584

tasosrokos

ο/η Tasos Kosmidis έγραψε
στις Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011 6:41 μμ

Καλησπερα
θελω να ασχοληθω με το ιπποφαές.
Με ενδιαφερει να μαθω τροπο καλλιεργειας, τιμες και διαθεση.

gabriela.u

ο/η gabriela ursachi έγραψε
στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 6:06 μμ

εχω ιπποφαες .τιμη 20 euro to kg

gabriela.u

ο/η gabriela ursachi έγραψε
στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 6:10 μμ

εχω ιπποφαες .τιμη 20 euro to kg

thanazog4

ο/η θανασης τσαμπαζης έγραψε
στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011 1:14 πμ

καλημερα σας λεγομαι ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ έχω φυτωριο στη θεσσαλονικη και το κιλκις εχω ιπποφαες ραμνοιδες leicora ta εμπορευομαι απο το εξωτερικο και ειναι πιστοποιημενα με χαρτι της εταιριας που τα προμηθευομαι. Ειμαστε τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ για περισσοτερες πληροφοριες στο 6977250587 και στο 2310-783866 μπορειτε ακομα να μας βρειτε στο http://www.tsampazis.com

avatar

ο/η Geo28 έγραψε
στις Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011 1:43 μμ

Υπάρχει ένα νέο blog http://ippofaes-hellas.blogspot.com/ Σε αυτο το blog θα βρείτε τα πάντα όσο αφορά το ιπποφαές, και καθημερινά νεές αναρτήσεις σχετικά με το θέμα.

futotexnikigrprasinou

ο/η Futotexnikigr Prasinou έγραψε
στις Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 11:32 πμ

Καλημέρα σας θα βρείτε τι ιπποφαές στο παρακάτω ηλεκτρονικό κατάστημα
http://www.futotexniki.gr/

avatar

ο/η DimitrisKapa έγραψε
στις Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012 4:28 μμ

Εχω αποξηραμενους καρπους υποφαες.Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τους χρησιμοποιησω στον οργανισμο μου? Ευχαριστω

fernado

ο/η fernado fernado έγραψε
στις Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012 10:43 μμ

εσυ που το πουλας 20 ευρω..θα μας πεις πως να επικοινωνησουμε μαζι σου?

avatar

ο/η Δημήτρης έγραψε
στις Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012 11:35 μμ

Γειά σας,

είμαι καλλιεργητής ιπποφαές και έσω φτιάξει μια ιστοσελίδα για να μοιραστώ την εμπειρία μου απο την καλλιέργεια του φυτού. Ισως να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες.

www.ippofaesplus.com

φιλικά,

Δημήτρης

avatar

ο/η Δημητρης Θωμας έγραψε
στις Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 11:00 μμ

Καλησπέρα, στο κατάστημα μου Δήμητρας Γαία, παραλάβαμε φρέσκο οργανικό Ιπποφαές σε εκπληκτικη τιμή!Δεκελείας 56 Νεα Φιλαδελφεια!2102581315

avatar

ο/η TSAMBAZI ANNA έγραψε
στις Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 2:33 μμ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΥΡΙΟΦΥΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΡΑΜΝΟΙΔΕΣ-ΜΥΡΤΙΛΟ-ΑΡΩΝΙΑ-ΓΚΟΤΖΙ ΜΠΕΡΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2310788071

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 10:30 πμ

fyta ippofaes sto 6974491116

avatar

ο/η Νίκος Χανιά έγραψε
στις Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 1:08 μμ

Γειά σας!
Είμαι από Χανιά(κρήτη) και ψάχνω να βρω φυτώρια ιπποφαές,
εαν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει!
6989124763 Νίκος
Ευχαριστώ!

avatar

ο/η Ειρηνη έγραψε
στις Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 3:32 μμ

Γεια σας,
Ειμαι απο την κερκυρα και θελω να σας ρωτησω πως μπορω να βρω το ιπποφαες και να το καλλιεργισω στο κηπο μου, ποσο κανει και που πουλιεται.
Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!

avatar

ο/η Χρήστος έγραψε
στις Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012 12:35 πμ

Γειά σας,
Είμαι απο Ν.Πέλλας και αναρωτιέμαι αν πουληθεί η παραγωγή ιπποφαούς που θα βγαλω. 'Εχει μελλον? κ που μπορω να βρω ενδιαφερόμενους, ξέρει καποιος?
6906878381

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012 9:38 πμ

hhhhh

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012 9:49 πμ

κοιταξτε τις τιμες του ιπποφαους στην κινα κ μετα βαλτε στο χωραφι σας!!!! ειναι κοπριτες ολοι αυτοι που λενε οτι εχει τιμη κ αιδιες! απο την κινα μπορει να προμηθευτει μια εταιρια το προιον 1800 δολαρια τον τονο!!! γιατι να το παρει απο την ελλαδιτσα μας ακριβοτερα??? θελουν να γεμισουν ιπποφαες στην ελλαδα κ μετα να το περνουν οι εταιριες κοψοχρονια!! βγαινουν κατι αλητες γεωπονοι κ πουλανε ιπποφαες κ δεν δημοσιευουν τα σχολια που δεν τους κολακευουν σε διαφορα blogs, μακρια!!!! ps κ γω γεωπονος ειμαι, ανεργος,αλλα δεν παταω επι πτωματων!

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012 1:38 μμ

ΠΟΣΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;
Π.Χ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΠΟΡΟ ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ ..ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ ;;

avatar

ο/η Μάριος Καρασλίδης έγραψε
στις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 6:58 μμ

Αν καλλιεργείτε γκότζι μπέρι και ενδιαφέρεστε να το διαθέσετε στην αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας. Συνεργαζόμαστε με όλα τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων της Ελλάδας

avatar

ο/η Μάριος Καρασλίδης έγραψε
στις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 7:00 μμ

www.biodinami.gr

powerfood.gr

n.pehlivanidis

ο/η nikos pehlivanidis έγραψε
στις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 11:35 μμ

Γεια σας!
Είμαστε τα Φυτώρια Πεχλιβανίδη με έδρα μας τις Σέρρες. Διαθέτουμε Ιπποφαές 1,2 μέτρα στα 6 ¬, γκότζι μπέρι στα 7 ¬, και Κίνγκο μπιλόμπα 1,2 μέτρα στα 10 ¬, τα οποία μπορούμε να τα στείλουμε στην έδρα σας.
τηλ. 6946280996, 2321038100
e-mail: n.pehlivanidis@gmail.com

n.pehlivanidis

ο/η nikos pehlivanidis έγραψε
στις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 11:40 μμ

Γεια σας!
Είμαστε τα Φυτώρια Πεχλιβανίδη με έδρα μας τις Σέρρες. Διαθέτουμε Ιπποφαές 1,2 μέτρα στα 6 ευρώ, γκότζι μπέρι στα 7 ευρώ, και Κίνγκο μπιλόμπα 1,2 μέτρα στα 10 ευρώ, τα οποία μπορούμε να τα στείλουμε στην έδρα σας.
τηλ. 6946280996, 2321038100
e-mail: n.pehlivanidis@gmail.com

thanazog4

ο/η θανασης τσαμπαζης έγραψε
στις Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012 1:53 πμ

καλημερα σας λεγομαι ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ έχω φυτωριο στη θεσσαλονικη και το κιλκις εχω ιπποφαες ραμνοιδες leicora -ΜΥΡΤΙΛΛΑ -ΑΡΏΝΙΑ -GOJIBERRIES-ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΛΑ και πολλα άλλαta εμπορευομαι απο το εξωτερικο και ειναι πιστοποιημενα με χαρτι της εταιριας που τα προμηθευομαι. Ειμαστε τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ για περισσοτερες πληροφοριες στο 6977250587 και στο 2310-783866 μπορειτε ακομα να μας βρειτε στο tsampazis.com

avatar

ο/η Polly Gamble έγραψε
στις Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012 12:55 πμ

Following my own investigation, thousands of people all over the world receive the credit loans from different banks. Therefore, there is good chances to receive a short term loan in every country.

avatar

ο/η Lela Mcclain έγραψε
στις Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 6:21 μμ

I want to say that I have got rich experience of compare and contrast essays purchasing. I state that the custom writing service will be really great assistant in the essays completing situation.

avatar

ο/η Callie Mclean έγραψε
στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 11:54 μμ

You will choose to order course work writing if you arent going to fail your reputation.

avatar

ο/η Latoya Poole έγραψε
στις Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 4:15 πμ

You will the highest rates if buy college essays written well. However, you need have no doubts and make you choice immediately!

avatar

ο/η Susanna Love έγραψε
στις Τρίτη, 3 Απριλίου 2012 8:19 μμ

My site is naturally on top level and I want say thank you to the respected forum link building company. Optimization specialists are willing to assist me!

avatar

ο/η Ericka Morgan έγραψε
στις Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012 11:26 μμ

Some university students don't understand difficult issues of essay papers completing. Thence, they do not know that to buy papers online will aid them.

avatar

ο/η Penelope Leon έγραψε
στις Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 4:41 μμ

I know that the students must know about this post and essay writing. At the writing service that is not hard to buy already written essays and custom essays about this post.

avatar

ο/η Anna Medina έγραψε
στις Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 4:42 μμ

Thanks for the knowledge just about this good post! Its obvously that the custom writing service could serve the essay writing. So, this is a perfect chance to buy research paper or custom writing referring to this good post.

avatar

ο/η Martina Mccarthy έγραψε
στις Κυριακή, 15 Απριλίου 2012 8:25 πμ

I have been happy with twain of my papers. I will dead sure use this custom term paper again. This guys did an essential job on this custom term paper. Plagiarism was free of error and the APA format was right. Received term papers in a winged style. Cheers!

avatar

ο/η Mitzi David έγραψε
στις Σάββατο, 12 Μαΐου 2012 10:08 πμ

That issue seems to be superb! Therefore scholars not should create the custom writing by their own, they would get your assistance.

avatar

ο/η Dinnae έγραψε
στις Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 3:21 μμ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΠΑ για επείγουσα ΥΠΗΡΕΣΙΑ δανείου ως ΕΙΜΑΣΤΕ προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία δάνειο
Χαμηλές και προσιτές ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μακροπρόθεσμο δάνειο γυρεύεις
Ένα δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Διάρκεια δανείου,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΠΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ...... ΔΑΝΕΙΟΥ
ΠΟΣΟ ...... ΔΙΑΡΚΕΙΑ ........ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΑ ....... ..... ΓΙΑ ΜΑΣ
ΔΑΝΕΙΟ υπηρεσία σήμερα!

EMAIL: gomexloanfunding@ymail.com

avatar

ο/η Bettie Manning έγραψε
στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 8:18 πμ

The thesis mba will be needed by students if include the issue connected with this good topic. I am pretty sure the this is available to notice the thesis service which can make that work.

avatar

ο/η Annie Hopper έγραψε
στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 8:19 πμ

I opine that thats accomplishable to visit this site, because here simply we will find the hot enough knowledge about this post. Therefore, the dissertation service could take it for thesis titles completing.

avatar

ο/η Yvette Coffey έγραψε
στις Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 6:41 πμ

Check here if there is a need in good essay writing services. The best way is to get a term paper at this paper writing company.

avatar

ο/η Jessie Bruce έγραψε
στις Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 6:42 πμ

How do you opine, is it ok if I buy an Essay Online? Which academic writing company can you recommend?

avatar

ο/η Ava Hayes έγραψε
στις Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 5:01 πμ

We look for a good way to solve their essays writing problems. Nonetheless, some of high school students understand that most comfortable way out is to buy essays online marvelousessays.com at reliable academic papers writing corporation.

avatar

ο/η Adrian Whitfield έγραψε
στις Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 7:23 πμ

Thats time to tell that you affected us with your superior issue related to this good post. Hence, we will try to make the thesis mba follow your issue. Or believably, it is real to determine some thesis writing service.

avatar

ο/η Tammy Gross έγραψε
στις Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012 10:14 μμ

A lot of business owners do not have got a lot of time to make their seo tasks. Thence, the seo services is a resolution.

avatar

ο/η Sherrie Larsen έγραψε
στις Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 3:55 μμ

To accomplish the thesis write referring to this good topic seems to be not effortless but you deal with that. If any single writer was like, scholars would ne'er have any problems with the buy dissertation (topthesis.com) service.

avatar

ο/η Casandra Dejesus έγραψε
στις Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 1:54 πμ

Order timely term paper help from a reliable organization. Go to this Web site if you want excellent help with essay.

avatar

ο/η Trina Mann έγραψε
στις Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 1:54 πμ

This company renders custom written essay. Check out Web page (gogetessays.com) to order ideal English research paper.

avatar

ο/η Corinne Wolfe έγραψε
στις Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 6:53 πμ

Graduates that fight with creating essays realize that it is nice to choose online essay written by proficient writers.Follow this site if you have to get brilliant custom essay writing service you need come to these essay writing companies.

avatar

ο/η Marci Oneal έγραψε
στις Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 6:54 πμ

Writings Centre company writingscentre.com and decide to choose written essay in order to get essay paper or simply order term paper help from the reliable firm. I assure that you will get perfect paper writing. whenever you have issue with essay writing go to writingscentre company to choose custom papers.

avatar

ο/η Jerri Barr έγραψε
στις Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 7:18 μμ

This is absolutely the best online writing jobs 4writers.net agency I have ever searched on Web, experts of which always wish help you.

avatar

ο/η Lucille Clayton έγραψε
στις Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012 7:44 μμ

At present time men have a chance to use an assistance of the thesis writing services , which should compose famous thesis report referring to this topic. But we propose to find the professional dissertation writing service (primethesis.com) to buy thesis theme at.

avatar

ο/η Bangkok flights offers έγραψε
στις Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012 7:19 πμ

Ναι υπάρχει τελειότητα σε αυτή την ιστοσελίδα ωραία κρατήσει σε συνεχή θα είναι πάλι πίσω στο δικτυακό σας τόπο.

avatar

ο/η Rochelle Stafford έγραψε
στις Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012 12:42 πμ

The best custom thesis is yearned-for by some students in the whole world but in academic life I need the buy dissertation or entirely dissertation handbook just about this topic.

avatar

ο/η Corina Lee έγραψε
στις Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012 6:39 μμ

Worry just about ranking? Want your website to be successful? Therefore, you definitely need to turn to submit articles online company. Submission issues is a must for internet sites!

avatar

ο/η SymAgro έγραψε
στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 3:51 μμ

Η SymAgro είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία γεωργο-οικονομικών συμβούλων και εξειδικεύεται σε καινοτόμες καλλιέργειες και δράσεις στον αγροτικό χώρο.
Είναι η εταιρεία, που έφερε το ιπποφαές και την καλλιέργεια του στην Ελλάδα, ενώ εξειδικεύεται και σε άλλες εναλλακτικές καλλιέργειες, όπως της τρούφας, του μύρτιλου, των φαρμακευτικών μανιταριών, της κρανιάς, της αρόνιας και άλλων.
http://www.symagro.com/?page_id=626 εισάγουμε πιστοποιημένα δενδρύλλια απο τις πιο γνώστες ποικιλίες του ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ, ΜΥΡΤΙΛΛΟΥ, ΑΡΟΝΙΑΣ, ΠΑΟΥΛΟΒΝΙΑΣ, ΡΟΔΙΑΣ, ΓΚΟΤΖΙ ΜΠΕΡΡΥ κ.α

avatar

ο/η szoople έγραψε
στις Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012 9:10 πμ

The Work Offline thing has pretty much worked automatically for me (I sometimes have a physical network connection without actual internet access because my ADSL modem is crap); but then, actually working offline tends to not work either, so& I don’t know if that matters toyota its3 tool

avatar

ο/η toyota its3 tool έγραψε
στις Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012 9:11 πμ

The Work Offline thing has pretty much worked automatically for me (I sometimes have a physical network connection without actual internet access because my ADSL modem is crap); but then, actually working offline tends to not work either, so& I don’t know if that matters
toyota its3 tool: http://www.obd2s.com/allscanner-toyota-its3-tool-without-bluetooth-version-p178.html

avatar

ο/η SuperFoods έγραψε
στις Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 7:55 πμ

Τα πάντα για το ιπποφαές (καλλιέργια, υγεία, διατροφή, θρεπτικα στοιχεία) και όλες οι υπερτροφές
εδώ--->>http://allsuperfoods.blogspot.gr/

avatar

ο/η buy hydrocodone online έγραψε
στις Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013 7:53 μμ

I like this Post and thanks for all of sharing your point of views.

avatar

ο/η FHA Home Loan έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 5:32 μμ

Awesome post, thanks so much for sharing this with us!

avatar

ο/η Lending Group έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 5:42 μμ

Superb article ,I really appreciated with it, This is fine to read and valuable pro potential,I really bookmark it, pro broaden read. Appreciation pro sharing. I like it.

avatar

ο/η online mortgage έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 5:43 μμ

Really i appreciate the effort you made to share the knowledge.The topic here i found was really effective to the topic which i was researching for a long time

avatar

ο/η pioneer έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 5:45 μμ

I am very happy to be here because this is a very good site that provides lots of information about the topics covered in depth. Im glad to see that people are actually writing about this issue in such a smart way, showing us all different sides to it. Please keep it up. I cant wait to read whats next.
Buy Valium Online

avatar

ο/η packing and shipping services έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 5:47 μμ

Thanks, I was looking for information and your blog really helped me.

avatar

ο/η Buy Valium Online έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 5:49 μμ

I really enjoy simply reading all of your weblogs. Simply wanted to inform you that you have people like me who appreciate your work. Definitely a great post. Hats off to you! The information that you have provided is very helpful.

avatar

ο/η print and mail service έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 6:32 μμ

I am very happy to be here because this is a very good site that provides lots of information about the topics covered in depth. I am glad to see that people are actually writing about this issue in such a smart way, showing us all different sides to it. Please keep it up. I cant wait to read whats next.

avatar

ο/η print and mail service έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 6:34 μμ

I am very happy to be here because this is a very good site that provides lots of information about the topics covered in depth. I am glad to see that people are actually writing about this issue in such a smart way, showing us all different sides to it. Please keep it up. I cant wait to read whats next.

avatar

ο/η buy adderall online έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 6:57 μμ

Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors.

avatar

ο/η 24 Hour car service έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 7:47 μμ

certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information. Thanks for posting this. Your blog is so interesting and very informative.Thanks sharing. Definitely a great piece of work Thanks for your work.

avatar

ο/η Best Mortgage Company έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 8:05 μμ

Thank you. I'll be passing this along.

avatar

ο/η home mortgage company έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 8:06 μμ

I am happy when reading your blog with updated information! thanks alot and hope that you will post more site that are related to this site.

avatar

ο/η The Mortgage Company έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 8:14 μμ

OMG...This is just what I need.Flabuless where have you been the last ten years of my life? I need you. Thanks!

avatar

ο/η buy vicodin online έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 8:20 μμ

Wonderful post. I am searching awesome news and idea. What I have found from your site, it is actually highly content. You have spent long time for this post. It's a very useful and interesting site. Thanks!

avatar

ο/η mailbox rental services έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 8:57 μμ

This is like my fourth time stopping over your Blog. Normally, I do not make comments on website, but I have to mention that this post really pushed me to do so. Really great post .

avatar

ο/η domestic and international shipping έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 9:08 μμ

Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors.

avatar

ο/η 24 Hour taxi service έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 9:15 μμ

certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information. Thanks for posting this. Your blog is so interesting and very informative.Thanks sharing. Definitely a great piece of work Thanks for your work.

avatar

ο/η buy phentermine online έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 9:22 μμ

Hi there,Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and new initiatives in the same niche. Blog gave us useful information to work. You have done an amazing job!

avatar

ο/η FHA Mortgage Loan έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 9:31 μμ

Thanks for the great post. You have a well written and informative blog especially for us.

avatar

ο/η Mortgage Loan Company έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 9:39 μμ

Wonderful site and I wanted to post a note to let you know, ""Good job""! I’m glad I found this blog. Brilliant and wonderful job ! Your blog site has presented me most of the strategies which I like. Thanks for sharing this.

avatar

ο/η online home loans έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 9:43 μμ

I was working and suddenly I visits your site frequently and recommended it to me to read also. The writing style is superior and the content is relevant. Thanks for the insight you provide the readers!

avatar

ο/η town car service έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 10:05 μμ

certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information. Thanks for posting this. Your blog is so interesting and very informative.Thanks sharing. Definitely a great piece of work Thanks for your work.

avatar

ο/η notary public los angeles έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 10:14 μμ

You will be missed.The one place where as a venue and fan I could search by what ever perimeters I chose .Good Luck with your future endeavors.

avatar

ο/η buy xanax online έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 10:15 μμ

Sometimes we are very concerned about our health, do not understand what to do. It is very easy to make better health. the use of natural vitamin supplements. Vitamins function in many metabolic reactions that occur in foods consumed in the body, control of vitamins and energy metabolism of our body.

avatar

ο/η online home mortgage έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 11:23 μμ

Wow!! What a great writing, really I appreciate such kind of topics. It will be very helpful for us. Waiting for more articles, blogs like this. I’m going bookmark your blog for future reference. Thanks a lot for sharing this.

avatar

ο/η printing and mailing services έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 11:26 μμ

Thank you for for sharing so great thing to us. I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post nice post, thanks for sharing.

avatar

ο/η buy medicine έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 11:38 μμ

I am very happy to be here because this is a very good site that provides lots of information about the topics covered in depth. Im glad to see that people are actually writing about this issue in such a smart way, showing us all different sides to it. Please keep it up. I cant wait to read whats next.

avatar

ο/η air cargo services έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 11:38 μμ

I am glad to see that people are actually writing about this issue in such a smart way, showing us all different sides to it. Please keep it up. I cant wait to read whats next.

avatar

ο/η mortgage company έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 11:49 μμ

This is such a great post, and was thinking much the same myself. Another great update.

avatar

ο/η dallas car service έγραψε
στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 11:55 μμ

certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information. Thanks for posting this. Your blog is so interesting and very informative.Thanks sharing. Definitely a great piece of work Thanks for your work.

avatar

ο/η Online Mortgage Company έγραψε
στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 0:11 πμ

Superb article, I really appreciated with it, This is fine to read and valuable pro potential, I really bookmark it, pro broaden read. Appreciation pro sharing. I like it.

avatar

ο/η town car taxi service έγραψε
στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 0:17 πμ

certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information. Thanks for posting this. Your blog is so interesting and very informative.Thanks sharing. Definitely a great piece of work Thanks for your work.

avatar

ο/η FHA Lending έγραψε
στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 0:20 πμ

There are some very great sources here and thank you for being so kind to post them here.

avatar

ο/η dfw car service έγραψε
στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 0:24 πμ

Thanks for your post, I like this post very much.

avatar

ο/η home mortgage loan company έγραψε
στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 0:25 πμ

Thanks for your marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will come back in the foreseeable future. I want to encourage that you continue your great job, have a nice weekend!think you’ve made some truly interesting points

avatar

ο/η dfw airport taxi service έγραψε
στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 0:40 πμ

Your blog is so interesting and very informative.Thanks sharing. Definitely a great piece of work Thanks for your work.

avatar

ο/η fha mortgage έγραψε
στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 0:52 πμ

Hello, an amazing article dude. Thanks But Were issues in your rss . Dont know why Unable to subscribe to it. Could there be others having similar RSS trouble? Anybody nobody can assist please reply. Thnx!

avatar

ο/η best home mortgage έγραψε
στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 0:54 πμ

Really i appreciate the effort you made to share the knowledge.The topic here i found was really effective to the topic which i was researching for a long time

avatar

ο/η Droid Bionic Cases έγραψε
στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 12:14 πμ

I was very Pleased to search out this web-site.I needed it thanks to your time for this wonderful read! I definitely enjoying Every Little bit of it and I've bookmarked you to take a look at new stuff you post weblog.

avatar

ο/η Car Service DFW έγραψε
στις Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 0:00 πμ

Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it.

avatar

ο/η dfw town Car Service έγραψε
στις Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 0:46 πμ

I am so glad this internet thing works and your article really helped me. Might take you up on that home advice you

avatar

ο/η Κώστας N. έγραψε
στις Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 8:13 μμ

Ένα ενδιαφέρον blog για το ιπποφαές και άλλες καλλιέργειες
http://superfoodshellas.blogspot.gr

avatar

ο/η Mark Peterson έγραψε
στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 3:14 μμ

Είστε κουρασμένοι από Αναζητώντας δάνεια και τις υποθήκες, έχετε απορρίφθηκαν συνεχώς από τις τράπεζες σας και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, τότε επισκεφθείτε μας σήμερα στο Πρώτο Υπηρεσία Εσωτερικών δανείου, δίνουμε από δάνεια σε όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων, των επιχειρήσεων, εταιρείες, σχολεία, εκκλησίες, βιομηχανίες firstinlandloanservice1@gmail.com επαφή etc.Then για το δάνειό σας σήμερα.

avatar

ο/η turbotax έγραψε
στις Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 9:58 πμ

stereoBluetooth cheap beats by dr dre headphones headset is based http://www.quickenpremier2013download.com/ on mobile phone supportA2DPBluetooth stereo agreement http://www.drdrebeatsearbuds.info/ on, only mobile phone support bluetooth A2DP trx stereo agreement, http://www.beatsbydrdrestudio.info/ can connect the stereo bluetooth headset usb memory sticks appreciate music.Stereo bluetooth headset with neck hung, headset, http://www.quicken2013software.com/ clamp, glasses and style, and turbotax download the neck hung and clamp and style are cable type bluetooth www.turbotaxhomeandbusiness2012download.net headset, main functions in addition to answer the phone hang up,

http://www.beatssolohdheadphones.info/ but also can be directly enjoy music, at the same time, turbotax 2012 the part of the stereo bluetooth headset 64gbusbmemorysticks hasLiquid crystal http://www.drdrebeatsearbuds.info/ display (LCD), not only to see the cheap dr dre beats headphones incoming call number, also has the functions such as display da da da lyrics.

avatar

ο/η India flights from UK έγραψε
στις Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013 12:19 πμ

Ένα ωραίο blog έρχεται πάντα με νέες και καλές πληροφορίες και διαβάζοντας έχω την αίσθηση ότι αυτό το blog είναι πραγματικά όλους εκείνους ποιότητα.

avatar

ο/η home mortgage company έγραψε
στις Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013 7:40 μμ

certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information. Thanks for posting this. Your blog is so interesting and very informative.Thanks sharing. Definitely a great piece of work Thanks for your work.

avatar

ο/η online mortgage company έγραψε
στις Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013 9:44 μμ

A healthy diet is not about strict nutrition philosophies, staying extremely thin, or depriving yourself of foods you love. Rather it is to get that good to have more energy and you keep healthy as possible.

avatar

ο/η best mortgage company έγραψε
στις Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013 10:38 μμ

I have no words to appreciate this post ..... I'm really impressed with this post .... the person who created this post was a big thank you man .. for sharing with us.

avatar

ο/η the mortgage company έγραψε
στις Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013 0:34 πμ

I just got to this amazing site not long ago. I was actually captured with the piece of resources you have got here. Big thumbs up for making such wonderful blog page!

avatar

ο/η local movers dc   έγραψε
στις Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013 6:29 μμ

Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and new initiatives in the same niche. Blog gave us useful information to work. You have done an amazing job!

avatar

ο/η movers washington dc έγραψε
στις Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013 9:36 μμ

Wow!! What a great writing, really I appreciate such kind of topics. It will be very helpful for us. Waiting for more articles, blogs like this. I’m going bookmark your blog for future reference. Thanks a lot for sharing this.

avatar

ο/η washington dc movers έγραψε
στις Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013 11:10 μμ

Thank you very much for this usefull information! I really understand the topic now!

avatar

ο/η kimjohn έγραψε
στις Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013 10:44 πμ

Thanks to a brilliant effort in publishing your article. One can be more informative as this. There are many things I can know only after reading your wonderful article.
long distance movers

avatar

ο/η kimjohn έγραψε
στις Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013 11:13 πμ

Really good website this is, full of useful information and advice. Thanks for sharing.
office movers

avatar

ο/η kimjohn έγραψε
στις Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013 11:34 πμ

Thanks to a brilliant effort in publishing your article. One can be more informative as this. There are many things I can know only after reading your wonderful article.
alexandria movers

avatar

ο/η kimjohn έγραψε
στις Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013 12:00 πμ

My partner and I stumbled over here from a different web page and thought I might check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to going over your web page repeatedly.
arlington movers

avatar

ο/η kimjohn έγραψε
στις Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013 12:20 πμ

Hey great stuff, thank you for sharing this useful information and i will let know my friends as well.
Appartment Movers

avatar

ο/η local movers rockville md έγραψε
στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 5:26 μμ

They use all natural ingredients to create organic products.

avatar

ο/η local movers silver spring md έγραψε
στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 8:46 μμ

A healthy diet is not about strict nutrition philosophies, staying extremely thin, or depriving yourself of foods you love.

avatar

ο/η maryland mover έγραψε
στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 8:58 μμ

Awesome pictures and interesting information and attractive.This blog is really rocking...

avatar

ο/η local movers fairfax va έγραψε
στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 9:25 μμ

Certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information. Thanks for posting this. Your blog is so interesting and very informative.

avatar

ο/η arlington va movers έγραψε
στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 9:34 μμ

certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information.

avatar

ο/η Mr Gerrad έγραψε
στις Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 12:50 πμ

Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας ή για
προσωπικούς σκοπούς, αν ναι στείλτε μου στο:
cashierslenders@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

όνομα
χώρα
κατάσταση
Ποσό που απαιτείται
διάρκεια
αριθμός τηλεφώνου

Σημειώστε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε είναι αυτό το E-mail:
cashierslenders@gmail.com για το δάνειο

gojiland

ο/η GOJILAND έγραψε
στις Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 12:16 πμ

Διαθέτω σπόρους Ιπποφαούς καθώς και σπόρους Γκότζι Μπέρι.Επίσης και φυτά. Τηλ/νο 6937151276

avatar

ο/η SuperFoods έγραψε
στις Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 7:49 μμ

Ένα καινούργιο blog για τις υπέρ-τροφές και την καλλιέργειάς τους.
http://superfoodshellas.blogspot.gr

avatar

ο/η mr elijah έγραψε
στις Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 4:44 μμ

Σας προσφέρουμε δάνειο χωρίς τέλος αίτησης, δε έγκριση. προσφέρουμε
μπορείτε δάνειο που μπορεί να αποσβεστεί για την περίοδο από 1-25
χρόνια.

Αν σας ενδιαφέρει να εξασφαλίσουν δάνειο από την εν λόγω εταιρεία μας στείλετε email στο elijahloanfirm@yahoo.com, με την παρακάτω φόρμα και γεμάτη

Ονοματεπώνυμο: ......
Ποσό δανείου: ........
Διάρκεια Δανείου: ..........
Τηλέφωνο: .....
Χώρα: .........

Περιμένουμε την απάντησή σας, αν σας ενδιαφέρει η εξασφάλιση ενός δανείου εδώ.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

avatar

ο/η Πανος έγραψε
στις Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013 3:45 πμ

Επιτελους μια ιστοσελίδα για την σχεδιαση και κατασκευη τοπου στο διαδικτυο. Η εκτυπωση των εντυπων και flyer θα εινια εξισου καλη

avatar

ο/η MCITP έγραψε
στις Σάββατο, 6 Απριλίου 2013 4:40 πμ

I really like your article, hope to try harder, I will always support you.I hope you continue to creation, I have paid attention to you.

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τρίτη, 9 Απριλίου 2013 9:34 πμ

πωλουνται 700 δεντρα ιπποφαες σε τιμη 2 ευρω το καθε δεντρο.με πιστοποιιτικο γνησιοτητας.
κ.Ακης
6972407144

avatar

ο/η fha mortgage ca έγραψε
στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 6:48 μμ

I was delighted to find this web site.I wanted to thank you for your time reading this wonderful! I really enjoyed every bit of it and I've marked to ensure that the blog post something new.

avatar

ο/η fha mortgage na έγραψε
στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 8:59 μμ

You will be missed.The one place where as a venue and fan I could search by what ever perimeters I chose .Good Luck with your future endeavors.

avatar

ο/η Inspirational furniture έγραψε
στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 11:12 μμ

Your site is good Actually, i have seen your post and That was very informative and very entertaining for me. Thanks for posting Really Such Things. I should recommend your site to my friends. Cheers.

avatar

ο/η Funky furniture έγραψε
στις Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 0:09 πμ

I am very happy to be here because this is a very good site that provides lots of information about the topics covered in depth. Im glad to see that people are actually writing about this issue in such a smart way, showing us all different sides to it. Please keep it up. I cant wait to read whats next.

avatar

ο/η home decor accessories έγραψε
στις Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 0:24 πμ

I am very happy to be here because this is a very good site that provides lots of information about the topics covered in depth. Im glad to see that people are actually writing about this issue in such a smart way, showing us all different sides to it. Please keep it up. I cant wait to read whats next.

avatar

ο/η NIKOS έγραψε
στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 8:05 πμ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΜΙΑ ΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ (ΑΠΟ ΘΙΒΕΤ ΤΟ ΟΙΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΥΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) .ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΟΤΕ .ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΩΣΤΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

avatar

ο/η X-1 έγραψε
στις Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 8:27 πμ

sόe

avatar

ο/η μαρια έγραψε
στις Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 9:17 πμ

Καλλιεργούμε το ιπποφαές στην Πιερία, το επεξεργαζόμαστε και το συσκευάζουμε οι ίδιοι.
Στο site μας εχει αρκετες πληροφοριες και τηλεφωνα επικοινωνιας
www.hippophae-olympus.gr

avatar

ο/η Grand Gaube Mauritius έγραψε
στις Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 12:25 πμ

This post is helpful with an analysis I am doing for a specific group of people. Do you have any other articles to suggest on this topic? Thanks

avatar

ο/η Πανος έγραψε
στις Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 1:27 μμ

καλησπερα παιδια.. εγω ειμαι απο τους καινουργιους στην αγορα
αυτη την στιγμη εχω μονο φυλλα για τσαι.. περιμενα καρπο στην 5η χρονια αλλα ολα μου τα δεντρα φωρτωσαν απο την 3η χρονια
οποιος μπορει να βοηθησει με τον καρπο ευχαριστως..
Ξανθη
τηλ. 6944984243

 pingback

ο/η rimonabantexcellence site title έγραψε
στις Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013 10:43 πμ

[...]Hello http://haralambous.pblogs.gr/2008/03/magiko-fyto-ippofaes.html[...]
 pingback

ο/η rimonabantexcellence site title έγραψε
στις Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013 10:43 πμ

[...]Hello http://haralambous.pblogs.gr/2008/04/magiko-fyto-ippofaes.html[...]
avatar

ο/η Accounts Software For Small Business έγραψε
στις Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 9:03 πμ

This is great advice, and completely demystified
Accounts Software for Small Business
A lot of the books on your list for this one have mysteriously found their way onto my wish list&
http://www.accountssoftwareforsmallbusiness.com/

avatar

ο/η article-writing-services έγραψε
στις Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 1:40 μμ

The given information is very effective.
This is a very good information you have posted. The content are very easy to understand and is remarkable.
i love this ! if only this were a very real thing that we could do..
http://www.contentproz.net/article-writing-services/

avatar

ο/η Write My Paper έγραψε
στις Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 1:42 μμ

wow! thank you for sharing such wonderful post like this. really enjoy reading it &&
Your Blog gave us useful information to work. You have done an amazing job! I share this to my friends.
It sounds really very interesting. This is something I clearly want to consider.
http://www.writemypaperpal.com

avatar

ο/η koulla έγραψε
στις Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 10:39 πμ

που μπορω να βρω το φυτο στην Κυπρο? η σπορους για να το φυτεψω?

kaminia

ο/η lsopoulos takis έγραψε
στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 7:50 μμ

ΚΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΤΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΚΑΘΩΤΟΣ ΘΑΜΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ΓΙΑ ΦΡΑΧΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΑΚΑΝΘΟ

avatar

ο/η Mr.osas johnson έγραψε
στις Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013 3:38 πμ

-
Γεια σας,

Για να σκεφτεί σωστά, είμαι ο κ. Johnson OSA ιδιώτης δανειστής δίνω έξω δάνειο σε 2% ετησίως. Οι οικονομικοί πόροι στην πόρτα, ισχύουν και σήμερα και να πάρει τα γρήγορα δάνεια σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους αναζήτηση της χρηματοδοτικής στήριξης και σε όλους τους χώρους, και μέχρι στιγμής δεν ήταν σε θέση να λάβει. Αλλά αυτή η οικονομική ευκαιρία στο κατώφλι σας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχει την πολυτέλεια να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Η υπηρεσία αυτή θα παρέχει τόσο ιδιώτες, εταιρείες, επιχειρηματίες, άντρες και γυναίκες. Το ποσό του δανείου κυμαίνεται από ένα ποσό της επιλογής σας, για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: pastorosasjohnson@gmail.com
Έντυπο να συμπληρώσετε μια αίτηση πίστωσης και επιστρέφει.

Πλήρες όνομα ....................................

Προσωπικός Αριθμός ............................

Χώρα ...........................................

Διεύθυνση ......................................

Κράτος ..............................

Ηλικία .............................................

Έχετε υποβάλει αίτηση για πριν; ................... - ....

Οικογενειακή Κατάσταση .................................

Το ποσό του δανείου που απαιτείται ως δάνειο .....................................

Διάρκεια του δανείου .................................

Επάγγελμα ....................................

Μηνιαίο εισόδημα .............................

Με εκτίμηση,
pastor osas Johnson

avatar

ο/η Buy Articles έγραψε
στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 7:40 πμ

i really enjoyed this article,because this was me many years ago,and to a certain degree,this is who i am today
Great column. You sound exactly like someone I'd love to know. Keep celebrating you. The world needs a lot more people just like you. Thanks for your honesty.
I really like to read about other people trying new things, to get an idea of what it's like.
This is an amazingly open and personal and brave post, and I admire you so much for writing it.
http://www.contentproz.net/buy-articles/

avatar

ο/η gsm forum samsung έγραψε
στις Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 7:01 μμ

not only business class but common users are also really a fan of blackberry
phone , on other hand android based phones are going up and up specially due to android apps point where iphone also giving much
support to its apps and there are many latest iphone apps at iphone apps point . in smart phone competition samsung galaxy ace have its own place in the market .

avatar

ο/η tzoulia-gianneta έγραψε
στις Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 7:37 μμ

einai magiko fito!to edwsa ston patera mu kai tou perase oo prostatis!!!to dokimasee o kouniados mu pou epasxe apo proxorimeno stadio stirosis,kai meta apo enaa xrono ekana stin aderfi mu 2 moulika didimakia:) kanei ta malia igioi , ta dodia kataspraa kai apofeugou oi ginaikes kataa 70% tin ostioporosi ston melon!kaliergume fita , gia dwrean sporous kaleste me 6945744700- 6970821667whats up :)

avatar

ο/η ROBERT JOHNSON έγραψε
στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 11:52 πμ

Και ο κ. Robert Johnson μια νόμιμη δανειστή δανείου προσφέρει δάνειο σε προσιτή επιτόκιο 2%,
Έχετε απορριφθεί αυγή από πολλές τράπεζες;
χρειάζεστε χρηματοδότηση για να φέρει την επιχείρησή σας
πίσω για να παρακολουθείτε, να ξεκινήσουν μια επιχείρηση, εκ των προτέρων στον τομέα της εκπαίδευσης σας, ή να πληρώσετε Deptt σας; Είμαστε στη διάθεσή σας. Αν είστε ενδιαφέρονται και είναι πρόθυμοι να συνεργαστείτε μαζί μας, στείλτε μας email τώρα στο fredlarryloancompany@gmail.com.
Ελπίζω να ακούσω από σας το συντομότερο δυνατόν
Πληροφορίες Δανειοληπτών
Ονοματεπώνυμο: ....................
Χώρα: ...........
Προσωπικά Όχι Τηλέφωνο: ...........
Ποσό του δανείου ........
Διάρκεια δανείου: ....................... "Η ικανοποίηση σας είναι η υπερηφάνεια μας"
==================================================
                                        σας ευχαριστώ
Regards
Ο κ. Robert Johnson

avatar

ο/η ROBERT JOHNSON έγραψε
στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 11:56 πμ

Και ο κ. Robert Johnson μια νόμιμη δανειστή δανείου προσφέρει δάνειο σε προσιτή επιτόκιο 2%,
Έχετε απορριφθεί αυγή από πολλές τράπεζες;
χρειάζεστε χρηματοδότηση για να φέρει την επιχείρησή σας
πίσω για να παρακολουθείτε, να ξεκινήσουν μια επιχείρηση, εκ των προτέρων στον τομέα της εκπαίδευσης σας, ή να πληρώσετε Deptt σας; Είμαστε στη διάθεσή σας. Αν είστε ενδιαφέρονται και είναι πρόθυμοι να συνεργαστείτε μαζί μας, στείλτε μας email τώρα στο fredlarryloancompany@gmail.com.
Ελπίζω να ακούσω από σας το συντομότερο δυνατόν
Πληροφορίες Δανειοληπτών
Ονοματεπώνυμο: ....................
Χώρα: ...........
Προσωπικά Όχι Τηλέφωνο: ...........
Ποσό του δανείου ........
Διάρκεια δανείου: ....................... "Η ικανοποίηση σας είναι η υπερηφάνεια μας"
==================================================
                                        σας ευχαριστώ
Regards
Ο κ. Robert Johnson

avatar

ο/η dissertation writing έγραψε
στις Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013 11:12 πμ

Oh! Amazing job with the article. I come across few helps over here related by this post to do my task nicely. I highly recommend this. Thanks a lot&&&
dissertation writing

avatar

ο/η eva έγραψε
στις Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 3:26 μμ

Είμαι παραγωγός ιπποφαους και διαθέτω καρπό βιολογικο σε νωπή μορφή .
Μπείτε εδώ για περισσότερα.

https://www.facebook.com/pages/%CE%99%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%B5%CF%82-%CE%91%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%82/685725548122326?ref=hl

avatar

ο/η kwstas giwrgoulas έγραψε
στις Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 4:22 πμ

makria apo thn Aianh kozanhs den exoun idea apo thn kalliergeia tou ippofaous!Psakste to monoi sas osoi thelete

avatar

ο/η kristina έγραψε
στις Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 9:57 μμ

pedia afto to ipofaes ine rosiko fito, tha ta vrite se rosika magazia poli ftina, legete sta rosika (ablipihavaia masla)an ehete kapia gnosti i gnosto ap ta meri pu genithika rotiste ton min dinete ena soro lefta se ala magazia, ine ftino proion k kalo,

avatar

ο/η ανώνυμος έγραψε
στις Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014 11:51 πμ

εβαλα ενα φυτο πριν 5 χρονια πειραματικα αλλα δεν εχει κανει καρπους πως θα καταλαβω αν ειναι αρσενικο η θηλυκο .ειναι σαν δυο φυτα μαζι μου ειπαν οτι ειναι δυο φυτα αρσενικο και θηλυκο

avatar

ο/η This website έγραψε
στις Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 1:11 μμ

I bookmarked this web. I will come back to continue learning about your web design.I’m glad Yahoo pointed me to it. I was able to get the know-how I was searching so badly for days now.Thank You very much for your really good web page. Have a good day.It’s very useful for everyone for sure.
http://www.fondsuebersicht24.de/leasingfonds/was-sind-leasingfonds

avatar

ο/η siliconen bh έγραψε
στις Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014 11:59 πμ

It is so nice of you that you will help us determine the best policies and procedures for our group and guide to through the creation process.

avatar

ο/η partytent huren zaandam έγραψε
στις Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014 9:31 πμ

Thanks for posting! I really like what you've acquired here; You should keep it up forever! Best of luck

avatar

ο/η Soutien-gorge invisible έγραψε
στις Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014 5:34 μμ

This article is really interesting to read.

avatar

ο/η Soutien-gorge invisible έγραψε
στις Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014 5:45 μμ

Well& round about every blog posts online don’t have much originality as I found on yours.. Just keep updating much useful information so that reader like me would come back over and over again.

avatar

ο/η partytent έγραψε
στις Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 2:20 μμ

Such a very useful article. Very interesting to read this article.I would like to thank you for the efforts you had made for writing this awesome article.
partytent

avatar

ο/η earn online έγραψε
στις Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 12:43 πμ

you have given very nice information here . really great job . keep posting in future .

avatar

ο/η Ιωάννης Σ. Κιούσης έγραψε
στις Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 12:12 πμ

Βάσει της ΠΚΙ, μαγικό φυτό μπορεί να οριστεί και το Κορντισεπς

avatar

ο/η buy codeine online έγραψε
στις Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 10:40 μμ

Thanks for providing such useful information. I really appreciate your professional approach.

avatar

ο/η bra tape έγραψε
στις Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 4:42 μμ

I found this post to be very educational. Thank you for broadening my knowledge of this subject. No doubt its a great piece of writing as well. Thanks
bra tape

avatar

ο/η buy adderall online pharmacy έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 6:15 μμ

Brilliant and great website is this. Thank you for sharing this information with us.

avatar

ο/η buy vicodin es online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 6:17 μμ

You are a Great while writing in the blogs it is awesome I liked it too much good and informative thanks for the sharing.

avatar

ο/η buy percocet online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 6:31 μμ

We all need great and informative information that can help us and you shared this kind of information. Thanks a lot.

avatar

ο/η buy percocet online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 6:32 μμ

We all need great and informative information that can help us and you shared this kind of information. Thanks a lot.

avatar

ο/η sales training Sydney έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 6:48 μμ

I am glad I found this blog. Brilliant and wonderful job.

avatar

ο/η Sales coaching Sydney έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 6:48 μμ

I am happy when reading your blog with updated information! thanks alot and hope that you will post more site that are related to this site.

avatar

ο/η Buy adderall online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 6:52 μμ

You know I never read any article or information if I dont like it interesting. Thank you for this.
Buy adderall online

avatar

ο/η Buy adderall online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 6:53 μμ

Thanks for sharing this great and good information with everyone.
Buy adderall online

avatar

ο/η sales development sydney έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 7:18 μμ

Great blog. All posts have something to learn. Your work is very good and i appreciate you and hopping for some more informative posts.

avatar

ο/η sales training έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 7:29 μμ

Thanks for your many years of a great service well done! I’ve always felt good about listing my concerts with you and linking from my website.

avatar

ο/η retail consultancy έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 7:31 μμ

The idea behind this article is excellent, Thanks for sharing.

avatar

ο/η buy adderall online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 7:53 μμ

I am pretty sure about this information you shared because its really helpful for everyone.

avatar

ο/η buy ritalin online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 8:04 μμ

Time is very important and if I found good website I spend my time on it and your website is one of them.

avatar

ο/η buy oxycodone pills έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 9:09 μμ

Many informative websites I known but this is also the one of that kind. Thanks for the information.

avatar

ο/η field sales training sydney έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 9:23 μμ

You have done really nice job. There are many people searching about that now they will find enough sources by your tips.

avatar

ο/η buy xanax online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 9:35 μμ

Your writing skills are awesome and like your article very much, I hope you share more like this one.

avatar

ο/η buy lortab online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 9:43 μμ

This kind of information helps those who read it. Thank you so much for sharing with everyone.

avatar

ο/η buy lortab online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 9:46 μμ

This kind of information helps those who read it. Thank you so much for sharing with everyone.

avatar

ο/η Buy valium online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 10:16 μμ

Yours post is the best I have discovered so far today. Thank a lot for this sharing.

avatar

ο/η buy ritalin online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 10:21 μμ

The information that really helps others is the appreciable and this is one of that.

avatar

ο/η buy dilaudid online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 10:54 μμ

After many searches I found this page and it has interesting information for me and I like it.

avatar

ο/η buy adderall online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 11:00 μμ

Everyone has different knowledge and you share your knowledge via sharing this information with us.

avatar

ο/η Buy adderall online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 11:14 μμ

Good work for collecting this kind of information for us and shared with us.

avatar

ο/η buy k25 online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 11:27 μμ

I wanted to post a comment to let you know that you did an appreciable job and Good work.

avatar

ο/η buy vicodin es online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 11:28 μμ

Amazing knowledge and I like to share this kind of information with my friends and hope they like it they why I do.

avatar

ο/η buy k25 online έγραψε
στις Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 11:29 μμ

How you get this kind of great information, I hope it helps the other and Thanks for sharing.

avatar

ο/η buy hydrocodone online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 0:06 πμ

You know I never read any article or information if I dont like it interesting. Thank you for this.

avatar

ο/η buy percocet online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 0:07 πμ

Thanks for sharing this great and good information with everyone.

avatar

ο/η buy percocet online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 0:13 πμ

I hope everyone like this information they shared as I do. Really great information.

avatar

ο/η buy vicodin es online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 0:37 πμ

You share really outstanding article I know that everyone like this article and so do I.

avatar

ο/η buy xanx online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 0:49 πμ

I dont read random stuffs but your post is really appealing to my eyes, Thanks for sharing.

avatar

ο/η buy xanx online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 0:57 πμ

I dont read random stuffs but your post is really appealing to my eyes, Thanks for sharing.

avatar

ο/η buy lortab online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 1:12 πμ

I know you face lots of difficulties while collecting this information. Thank for sharing this.

avatar

ο/η buy codeine online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 1:13 πμ

Thank you so much, you know this is good information.

avatar

ο/η buy hydrocodone online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 1:46 πμ

Sharing knowledge is a great act and you did that. Thank you for sharing this information.

avatar

ο/η buy hydrocodone online έγραψε
στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 1:51 πμ

Sharing knowledge is a great act and you did that. Thank you for sharing this information.

avatar

ο/η Ippofaes.net έγραψε
στις Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 3:43 μμ

http://www.ippofaes.net/ Η ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ!
Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των Γεωπόνων της SymAgro... των ανθρώπων που έφεραν την καλλιέργεια του Ιπποφαούς στην Ελλάδα!

avatar

ο/η verhuisbedrijf hilversum έγραψε
στις Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014 8:36 μμ

Nice blog! The content is impress me. Thanks for sharing.

avatar

ο/η mainan edukatif murah έγραψε
στις Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 4:42 πμ

Really good read for me, Must admit that you are one of the best bloggers I ever saw.Thanks for posting this informative article

avatar

ο/η ankara escort έγραψε
στις Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 1:58 μμ

www.ankaraxescortbayan.com
www.xankaraeskort.com
www.xescortankara.com
www.escortlariz.com
www.ankaraeskortlariz.net
www.masozlerankara.com
www.mersineskort.net
www.bodrumescortlariz.com
www.escortlarantalya.com
www.istanbuleskortlar.com
www.izmiteskortlar.com
www.eskorttankara.net
www.hitescort.net

avatar

ο/η buying facebook followers έγραψε
στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015 3:22 μμ

Sharing learning is an extraordinary demonstration and you did that. Much obliged to you for sharing this data.

avatar

ο/η AKSHAY έγραψε
στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 12:34 πμ

Customers dislike it when a discussion box appears requesting an assessment. It is in fact futile. buy app reviews

avatar

ο/η buy app ratings έγραψε
στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 12:36 πμ

Customers dislike it when a discussion box appears requesting an assessment. It is in fact futile.

avatar

ο/η buy twitter followers έγραψε
στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 8:04 πμ

Sharing information is an extraordinary demonstration and you did that. Much obliged to you for sharing this data.

avatar

ο/η SEO Lahore έγραψε
στις Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 12:54 πμ

I really enjoy simply reading all of your weblogs. Simply wanted to inform you that you have people like me who appreciate your work. Definitely a great post. Hats off to you! The information that you have provided is very helpful.

avatar

ο/η buy essay online έγραψε
στις Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 4:10 μμ

Reading is the most important stage in writing. I use (mintessays.com) to write my college essays. Thank you for sharing this post.

avatar

ο/η aanrechtblad έγραψε
στις Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016 6:21 μμ

I need this article to complete my assignment in the college, and it has same topic with your article. Thanks, great share.

avatar

ο/η creditos rapidos έγραψε
στις Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 10:49 πμ

I am certainly thankful to you for providing us with this invaluable info. My spouse and I are truthfully grateful, precisely the computer data we needed

avatar

ο/η Dissertation Data SPSS Analysis Finishing Help έγραψε
στις Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 2:49 μμ

I believe that Sea Buckthorn will save the lives of many people in the world. I must admit that I have read a good number of your blogs and i am always impressed. I must also admit I find it insightful to read your blogging since you have been of great help to me.

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας εδώ

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα Σχόλια